Autor |
RE: Nowy system komentarzy
|
Miladora
Użytkownik
- Postów: 7498
- Skąd: Kraków
|
Dodane dnia 17-04-2013 13:11 |
|
Spróbowałam dzisiaj ponownie dodać komentarz pod wierszem z linka, ale nawet te cholerne drobiowe przysmaki nie podziałały. ))
Zacięło się na amen.
|
Zawsze tkwi we mnie coś, co nie przestaje się uśmiechać (Romain Gary).
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Nowy system komentarzy
|
Wiktor Orzel
Administrator
- Postów: 3517
- Skąd: Kraków
|
Dodane dnia 17-04-2013 13:26 |
|
Błąd został zgłoszony programiście.
|
wiktororzel.pl
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Nowy system komentarzy
|
pablovsky
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-04-2013 14:07 |
|
"Grześki" na portalu pisarskim? Świat się kończy?
Po "Grześkach" bolą mnie zęby, a czekolada, podczas konsumpcji (poza domem) - paćka mi dłonie, których nie mam gdzie umyć.
Co mam wpisać, jeśli akurat tego wafla nie chcę oglądać na ekranie laptopa? I gdzie w takim przypadku zgłosić reklamację, że czekolada jest mało czekoladowa, do producenta, czy do naszej Redakcji?
Przydrobiowe Smaki to jeszcze potrafię zrozumieć, samo w sobie zachęca do konsumpcji, zakładając, że to prawdziwe mięsko z kurczaczka, bez domieszki koniny. Czy Fundusz Promocji Mięsa Drobiowego udostępnił Portalowi jakąś dokumentację z przebiegu produkcji?
|
pablo pablovsky vel Zły Zaskroniec - człowiek o niewielu twarzach.
Redaktor naczelny kwartalnika "No czytaj mi, ciociu!"
Publicysta miesięcznika "Jak zostać gangsterem"
Prezes stowarzyszenia "Klub WeSZołego SZampona"
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Nowy system komentarzy
|
Wasinka
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-04-2013 14:33 |
|
Grześki są pyszne (a przynajmniej kiedyś były, teraz jakoś nie mam okazji... ). Szczególnie gdy świeżutkie
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Nowy system komentarzy
|
Kaero
Użytkownik
- Postów: 864
- Skąd: Wałcz/Poznań
|
Dodane dnia 17-04-2013 14:37 |
|
Ja tam też lubię grześki - "zero bujdy"
|
A ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Nowy system komentarzy
|
Wiktor Orzel
Administrator
- Postów: 3517
- Skąd: Kraków
|
Dodane dnia 17-04-2013 19:12 |
|
Miladora napisał/a: Spróbowałam dzisiaj ponownie dodać komentarz pod wierszem z linka, ale nawet te cholerne drobiowe przysmaki nie podziałały. ))
Zacięło się na amen.
Błąd naprawiony.
|
wiktororzel.pl
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Nowy system komentarzy
|
Dragon42
Użytkownik
- Postów: 2
- Skąd: Białystok/Lienen (Doich)
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Nowy system komentarzy
|
coca_monka
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-04-2013 11:49 |
|
pablovsky napisał: "Grześki" na portalu pisarskim? Świat się kończy?
Po "Grześkach" bolą mnie zęby, a czekolada, podczas konsumpcji (poza domem) - paćka mi dłonie, których nie mam gdzie umyć.
Co mam wpisać, jeśli akurat tego wafla nie chcę oglądać na ekranie laptopa? I gdzie w takim przypadku zgłosić reklamację, że czekolada jest mało czekoladowa, do producenta, czy do naszej Redakcji?
Przydrobiowe Smaki to jeszcze potrafię zrozumieć, samo w sobie zachęca do konsumpcji, zakładając, że to prawdziwe mięsko z kurczaczka, bez domieszki koniny. Czy Fundusz Promocji Mięsa Drobiowego udostępnił Portalowi jakąś dokumentację z przebiegu produkcji? :)
pablovski,
odpowiem bardzo dyplomatycznie.
dziury w całym można szukać zawsze, chcieć można dużo zawsze, wymagać też i marudzić jeszcze więcej. co z tego wynika?
ano nic.
Nasz administrator, czyli Sagitarius, nie jest jednoosobową instytucją charytatywną dla wszelkiej maści ambicji pisarskich (nikogo oczywiście nie obrażając).
jeżeli doszedł do wniosku, że taka forma dofinansowania jest potrzebna, to należy to uszanować. uszanować tym bardziej, że nie musimy co miesiąc wysyłać esemesów, żeby uzyskać kod i dostęp do portalu za jedyne ileś tam złotych.
okienko reklamy nie straszy na głównej stronie. dwa słowa dodatkowo do komentarza, albo 4 cyfry to nie jest wielki kłopot. a patrząc na ilość komentarzy każdego dnia, z każdego kliknięcia hasła, czy cyfr, uzbierać się powinno tyle, żeby portal mógł działać, i żebyśmy mogli korzystać z miejsca, jakich niewiele jest w sieci, gdzie nie ma wolnej amerykanki i panuje dobra atmosfera. grosz do grosza i tak dalej.
za dobrą zabawę, za możliwość bywania trzeba zawsze płacić i cieszyć się należy, że płacimy tylko kliknięciem.
będzie fajnie, jeśli po jakimś czasie pojawią się reklamy wydawnictw, czy innych branżowych. ale należy pamiętać, że producenci/miłośnicy grześków i drobiu też czytają książki. poza tym, reklamowanie kotła w kotle (czyli literatury w literaturze) to błędne koło i może sprowadzić na niezależny portal powiązania, które finalnie nie będą korzystne)
|
fata nolentem trahunt
dla niektórych droga do domu prowadzi tylko przed siebie
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Nowy system komentarzy
|
Wiktor Orzel
Administrator
- Postów: 3517
- Skąd: Kraków
|
Dodane dnia 20-04-2013 12:51 |
|
Dragon42 napisał: Pomimo poprawy mam też problemy z czterysetka (400 błąd) ale jak klikam strzałką powrót, to przynajmniej koment zostaje, jedyny ratunek skopiować komentarz i wcisnąć pomoc, aby wygenerował nowe" Drobiowe flaki" czy nr. do bankomatu czasem pomaga. Nie posądzam Portalu o komercjalizm finansowy bynajmniej!!!!!!!!!!!! Patrz 1 post
Smocza łapa
Proponuję odświeżyć twardo stronę (ctrl+f5). A co do narzekania, to dzięki tym reklamom będziemy (między innymi) w stanie zainwestować w o wiele szybszy serwer, Portal powinien wtedy chodzić 2x szybciej.
|
wiktororzel.pl
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Nowy system komentarzy
|
Elwira
Użytkownik
- Postów: 4151
- Skąd: Rembertów
|
Dodane dnia 20-04-2013 19:17 |
|
pablovsky napisał: "Grześki" na portalu pisarskim? Świat się kończy?Po "Grześkach" bolą mnie zęby, a czekolada, podczas konsumpcji (poza domem) - paćka mi dłonie, których nie mam gdzie umyć.
Ależ możesz je jeść w domku i umyć później ząbki jak grzeczne dziecko albo nie jeść wcale. Nie widzę problemu. Od napisania kilku znaków palce Ci się nie ubrudzą i zęby nie rozbolą.
|
|
|
Do góry |
|