GdanszczAnka
Użytkownik
|
Dodane dnia 10-05-2009 19:40 |
|
eeeeeee... dla mnie wszystkie wspomnienia są cenne bo kształtują mnie jako osobę
|
'Panna Anna umie kusić wieczność, trwonić żar'
|
|
soczewica
Użytkownik
|
Dodane dnia 10-05-2009 22:04 |
|
Cytat: valdens napisał/a:
Eh, powiem Wam, że mimo młodego wieku  przeżyłem wieeele pięknych chwil. Wystarczyłoby ich do obdarowania kilku szczęściarzy, a ja miałem je sam, dla siebie. Oj, działo się, działo...
A teraz pewnie znów Was zaskoczę i znów okażę się dziwolągiem, bo powiem zdecydowanie, że wolałbym nic z tego nie pamiętać. Gdyby przyszedł tu Man in Black ze swoją czarodziejska różdżką, nie wahałbym się ani chwili i tylko: "Rób pan swoje, wyrywaj wszystkie wspomnienia z korzeniami, do czysta, ile płacę?" 
heh, ja mam na odwrót. mimo, iż przeżyłam całkiem sporo chwil trudnych i dramatycznych, to jednak nie dałabym sobie zabrać wspomnień.
aczkolwiek swego czasu, oglądając "memento" nieco zazdrościłam leonardowi, że nie ma pamięci krótkotrwałej i żyje - w dosłownym tego słowa znaczeniu - chwilą.
|
Między nami - piekło - kładka ma szerokość stopy. Gdy tylko jedno na nią wejdzie, spotkamy się na drugim brzegu i staniemy obok siebie. Jeśli obydwoje zechcemy bliskości, spotkamy się na środku kładki, z wyborem - przytulić się mocno, albo spaść osobno.
|
|
minojek
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-05-2009 14:45 |
|
Kiedyś sądziłem (i chyba myślę tak do dziś), że wspomnienia są nie tylko piękne, a też bardzo bolące.
Smutno mi, gdy przeglądam zdjęcia z imprez rodzinnych sprzed lat, wspominam wakacje, ferie itp. Taki już jestem
|
|
|