Rewelacyjna technologia odkrywa sekrety arcydzieł malarskich
Portal Pisarski » Inwencja Twórcza » Grafika
Autor
Rewelacyjna technologia odkrywa sekrety arcydzieł malarskich
sirmicho Użytkownik
KLIK!

;-)
Do góry
Autor
RE: Rewelacyjna technologia odkrywa sekrety arcydzieł malarskich
Darksio Użytkownik
Dodane dnia 14-04-2010 13:21
No cóż, technika komputerowa, jak widać ma wiele zastosowań. Tu autorzy wykazali się pomysłowością i poczuciem humoru. Myślę jednak, że to może być świetna sprawa jeżeli chodzi o wyobrażenie domyślnego drugiego planu, czy też niewidocznego otoczenia danego dzieła. Fantastyczna sprawa pod warunkiem, że nie posłuży tylko do robienia jaj.
Do góry
Autor
Usunięty Gość
Dodane dnia 14-04-2010 13:35
Filmik niewątpliwie w humorystycznej konwencji, ale nie odbieram go tylko jako "robienie jaj". To też taka manifestacja współczesnej potęgi. :)
Do góry
Autor
sirmicho Użytkownik
Tak naprawdę to jest viral marketing. Zwróćcie uwagę, że na końcu filmiku jest informacja o nowym telewizorze Samsunng 3D HD TV, które od niedawna są w sprzedaży -> KILK!

Ale to już nie w tym dziale:)
Do góry
  • Skocz do forum:
Polecane
ShoutBox
  • Wiktor Orzel
  • 11/02/2026 11:56
  • Niestety, z tych reklam Portal się utrzymuje, ale spróbujemy je wykluczyć tak, żeby nie utrudniały nawigacji, tylko potrzebujemy skrinów
  • Wiktor Orzel
  • 11/02/2026 11:53
  • Zbyszku, podeślij skrina na maila redakcyjnego. Polecamy bloker reklam dla Firefoxa, wtedy portal jest wyczyszczony: [link]
  • Zbigniew Szczypek
  • 09/02/2026 22:07
  • Wiktorze - mam jakąś "kotarę" na dole głównej strony, towarzyszącą mi na każdej stronie, Tak samo jakaś ikonka "kurs kreatywnego pisania"-te dwie rzeczy blokują. Ile razy chcę coś napisać, odświerzam.
  • Wiktor Orzel
  • 09/02/2026 15:02
  • Zbyszku, o jakie nakładki chodzi? Podeślesz na maila redakcyjnego screeny?
  • gertruda burgund
  • 06/02/2026 18:48
  • szkoda że MALOWANIE SŁOWEM to tylko pięć tekstów... :( może jeszcze do 7.02 ktoś się zmobilizuje?
  • Zbigniew Szczypek
  • 04/02/2026 16:19
  • Czy te nowe nakładki/skórki na stronie są konieczne? przeszkadzają w normalnym korzystaniu ze strony PP? Może na stałe z boku, dla zainteresowanych? A nie nachalnie
  • Zbigniew Szczypek
  • 04/02/2026 16:16
  • Trochę mnie z Wami nie było - serdecznie pozdrawiam!
  • Darcon
  • 04/02/2026 15:20
  • Dla zainteresowanych edytowałem swój wpis w wątku UTWORY konkursu Malowanie słowem.
  • Darcon
  • 09/01/2026 08:00
  • Mamy to. :) Pierwszy utwór konkursu "Malowania słowem" dostępny na stronie głównej. EDIT. Mamy już dwa utwory :)