Piąte urodziny Portalu
Autor
RE: Piąte urodziny Portalu
Krystyna Habrat Użytkownik
Dodane dnia 02-07-2011 11:26
Pozdrawiam Wszystkich, bo mnie pogoda wystraszyła. Kraków w deszczu jest niestety ponury. Jeszcze się zobaczymy. Może w Woj.Parku KiW w Chorzowie.
Krystyna H. (Sokół)
Sok
Do góry
Autor
Scheina Użytkownik
Dodane dnia 02-07-2011 16:07
Cytat:
Sokol napisał/a:
Pozdrawiam Wszystkich, bo mnie pogoda wystraszyła.

Ode mnie też serdeczne pozdrowienia :) Mam nadzieję, że za bardzo nie zmokniecie.
Ja niestety się rozchorowałam, prawie nie mogę mówić. Nie martwcie się, na pewno się wyleczę. Wszystko przez to nocne łażenie po Toruniu w tym tygodniu... :-/ Ale było warto. 19 filmów w 6 dni :D :D
Wolność polega na tym że ludzie nie boją się śmierci. Ani w ogóle niczego. Dlatego są gotowi zapłacić za wolność najwyższą cenę.
Do góry
Numer GG
Autor
zajacanka Użytkownik
Dodane dnia 02-07-2011 19:35
Hej, hej, zjazdowicze! A gdzie relacja na zywo?! Nie mowcie, ze nie macie laptopika pod reka :)
Dalej, logowac sie i sprzedawac info dla tych niepocieszonych, co w domach...
Usciski! Posylam Wam Slonca troche, bo widze, ze w Krak pada...
Make peace not war.
Do góry
Numer GG
Autor
SzalonaJulka Użytkownik
Dodane dnia 02-07-2011 20:28
Niestety wyszłam z egzaminu po 16 i padłam trupem :( ale jeszcze się pewnie spotkamy
nikt nie reklamował
szczęścia jak podpasek
jesteś tego warta
(ja)
Do góry
Numer GG
Autor
zajacanka Użytkownik
Dodane dnia 02-07-2011 23:37
Egoisci, nic i nic...
Make peace not war.
Do góry
Numer GG
Autor
Wasinka Użytkownik
Zbyt dobrze się bawią, żeby zaglądać na PP :)
Do góry
Autor
bosski_diabel Użytkownik
Dodane dnia 03-07-2011 09:57
witajcie Kochani, nie nie mieliśmy laptopa choć wzięłem internet :( nie mniej jednak bardzo ciepło Was wspominaliśmy, pogoda dopisała, ta moja "rozmowa z górą dała fantastyczny efekt, powiemWam było Nas ok 30 osób, były śpiewy i...na koniec tańce, było przecudniasto :) resztę dopowoem po powrocie do Warszawy, resumując myślę ja a także i inni, że to był udany zlot, pozdrawiam serdecznie.
Bądą pewnie fotoreportaże.
...jeśli chodzi o miłość jestem dachowcem
Do góry
Autor
Poke Kieszonka Użytkownik
Dodane dnia 03-07-2011 10:31
:) no to czekamy na fotki :yes: co do tego, że bawiliście się świetnie nie mam wątpliwości, przecież ktoś chyba z Was miał w kieszonce moje uśmiechy;):D:D:D:D:D:D
zbieram do kieszonki małe radości z każdego dnia
Do góry
Numer GG
Identyfikator Tlen
Autor
slonecznywers Użytkownik
ja też z utęsknieniem bę je wyglądała :) pozdrawiam
nie rzucać się w o- czy ?
Do góry
Autor
Elwira Użytkownik
Dodane dnia 03-07-2011 11:57
Cytat:
Sokol napisał/a:
Pozdrawiam Wszystkich, bo mnie pogoda wystraszyła. Kraków w deszczu jest niestety ponury. Jeszcze się zobaczymy. Może w Woj.Parku KiW w Chorzowie.
Krystyna H. (Sokół)

To znaczy co konkretnie Cię wystraszyło? Bark deszczy, przebłyski słońca czy te urocze, białe obłoczki?

Ojej, jak mi się chce spać...
Do góry
Numer GG
Autor
Almari Użytkownik
Dodane dnia 03-07-2011 12:41
Cytat:
SzalonaJulka napisał/a:
Niestety wyszłam z egzaminu po 16 i padłam trupem :( ale jeszcze się pewnie spotkamy

To dziwne, bo zdaje mi się, że wszyscy widzieliśmy cię w klubie Centrala, gdzie miałaś śpiewać i do którego sama nas zaprosiłaś. Ktoś tutaj kłamie.

------------------------------------------------

Zlot uważam za udany. Bardzo fajna atmosfera, mili ludzie. Było dużo picia, Arkady robił dużo zdjęć(powiem w tajemnicy, że upatrzył sobie Mamęmuchomorka :bigrazz: która nie mogła się opędzić od fleszy. Mam nadzieję, że się nie obrazi:D)

Wiolin nam pięknie śpiewał i przygrywał na gitarze. Ma niesamowity głos oraz talent. Również duet Zola - Wiolin był fenomenalny. B)

Ja próbowałam nieświadomie oszyć Mamęmuchomorka w restauracji z kasy. :smilewinkgrin: ale na szczęście była mądrzejsza ode mnie.

Póki co, dziękuję wszystkim za zlot, za rozmowy przy drinkach i za obecność, pomimo odcisków na stopach i przelanej krwi, jestem content :)
Do góry
Numer GG
Autor
SzalonaJulka Użytkownik
Dodane dnia 03-07-2011 13:06
Cytat:
Almari napisał/a:
Cytat:
SzalonaJulka napisał/a:

To dziwne, bo zdaje mi się, że wszyscy widzieliśmy cię w klubie Centrala, gdzie miałaś śpiewać i do którego sama nas zaprosiłaś. Ktoś tutaj kłamie.

W klubie Centrala byłam, zauważ dużo później niż pisałam post - zatęskniłam, nie wytrzymałam i przyszłam :)
Z tego co wiem zaprosił Was tam Jepniety a o moim śpiewaniu nic nie wiem - trochę niedorzeczna wiadomość zrodzona chyba z "głuchego telefonu", bo inaczej sobie tego nie umiem wytłumaczyć.
W każdym razie brzydko tak zarzucać komuś kłamstwo.

Ciesze się, że jednak się wywlekłam, bo było bardzo sympatycznie. Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie :D
nikt nie reklamował
szczęścia jak podpasek
jesteś tego warta
(ja)
Do góry
Numer GG
Autor
Elwira Użytkownik
Dodane dnia 03-07-2011 13:10
My poczuliśmy się okłamani (przez kogo to trudno wskazać), a na pewno zawiedzeni, ale szybko utopiliśmy smutki, a Ołowiany to nawet odpłynął. Jak zaczął zawierać znajomości w nocy z krakowiakami, to nawet nas przestraszył.;)
Do góry
Numer GG
Autor
Almari Użytkownik
Dodane dnia 03-07-2011 13:11
Możliwe, że głuchy telefon zadziałał, ale mogłaś się chociaż przywitać ;)

Nie wiem, Elwiro co ty topiłaś, ale ja starałam się tylko pić :D
Do góry
Numer GG
Autor
Elwira Użytkownik
Dodane dnia 03-07-2011 13:15
Ze mną się przywitała :)

Wiecie co, cała przesiąkłam dymem papierosowym. Te knajpy bez okien to jednak kiepski pomysł.

ja chciałam Ołowianego utopić B) A jak zaczął klękać i ze złożonymi rękami obiecywać, że będzie pisać konstruktywne komentarze, to już nie bardzo wiedziałam, co mu jest... Chyba jeszcze śpi po tej akcji.;)
Do góry
Numer GG
Autor
green Użytkownik
"Wyspana" 3 godzinami snu:)
melduję się i chcę podziękować wszystkim za spotkanie :)

Ucze­ni wy­liczy­li, że jest tyl­ko jed­na szan­sa na bi­lion, by zais­tniało coś tak całko­wicie ab­surdal­ne­go. Jed­nak ma­gowie ob­liczy­li, że szan­se jed­na na bi­lion spraw­dzają się w dziewięciu przy­pad­kach na dziesięć.

Terry Pratchett
Do góry
Autor
Wiktor Orzel Administrator
Dodane dnia 03-07-2011 13:18
Było miło, dużo twarzy których dawno nie widziałem, niektórzy pewnie nie wybaczą mi wyboru knajpy ;) Mam nadzieję, że spotkamy się ponownie przy okazji zbliżających się targów książki.

Dla tych, których nie było (i tych, którzy chcą przypomnieć sobie klimat wczorajszego zlotu) wklejam linki do dwóch utworów wiolina:

http://www.portal-pisarski.pl/pliki/wiolin1.mp4
http://www.portal-pisarski.pl/pliki/wiolin2.mp4
wiktororzel.pl
Do góry
Autor
Almari Użytkownik
Dodane dnia 03-07-2011 13:18
A właśnie - green, na szczęście, była bez colta :)
Do góry
Numer GG
Autor
green Użytkownik
Cytat:
Almari napisał/a:

Może szkoda;)...
Ucze­ni wy­liczy­li, że jest tyl­ko jed­na szan­sa na bi­lion, by zais­tniało coś tak całko­wicie ab­surdal­ne­go. Jed­nak ma­gowie ob­liczy­li, że szan­se jed­na na bi­lion spraw­dzają się w dziewięciu przy­pad­kach na dziesięć.

Terry Pratchett
Do góry
Autor
Almari Użytkownik
Dodane dnia 03-07-2011 13:27
Cytat:
green napisał/a:
Cytat:
Almari napisał/a:

Może szkoda;)...

No w sumie ;)
Do góry
Numer GG
  • Skocz do forum:
Polecane
ShoutBox
  • Redakcja
  • 03/03/2026 11:35
  • Gratulacje! Wrzuciliśmy newsa!
  • Zbigniew Szczypek
  • 01/03/2026 13:50
  • Janusz - serdecznie Ci gratuluję sukcesu wydawniczego i gorąco pozdrawiam - Zbyszek ;-}
  • Janusz Rosek
  • 01/03/2026 09:15
  • Witam wszystkich bardzo gorąco. Chciałbym przekazać Wam, że od dnia 18 marca 2026 roku na rynku wydawniczym dostępna będzie moja książka "Cień nad Wieliczką" w wersji drukowanej. Pozdrawiam.
  • Darcon
  • 15/02/2026 18:12
  • Hej, Wszystkim w ten zimowy wieczór! Właśnie zamieściłem wyniki konkursu "Malowanie słowem"! Czytajcie, gratulujcie i przyjmujcie gratulacje od innych. :) Pozdrawiam.
  • Wiktor Orzel
  • 11/02/2026 11:56
  • Niestety, z tych reklam Portal się utrzymuje, ale spróbujemy je wykluczyć tak, żeby nie utrudniały nawigacji, tylko potrzebujemy skrinów
  • Wiktor Orzel
  • 11/02/2026 11:53
  • Zbyszku, podeślij skrina na maila redakcyjnego. Polecamy bloker reklam dla Firefoxa, wtedy portal jest wyczyszczony: [link]
  • Zbigniew Szczypek
  • 09/02/2026 22:07
  • Wiktorze - mam jakąś "kotarę" na dole głównej strony, towarzyszącą mi na każdej stronie, Tak samo jakaś ikonka "kurs kreatywnego pisania"-te dwie rzeczy blokują. Ile razy chcę coś napisać, odświerzam.
  • Wiktor Orzel
  • 09/02/2026 15:02
  • Zbyszku, o jakie nakładki chodzi? Podeślesz na maila redakcyjnego screeny?
  • gertruda burgund
  • 06/02/2026 18:48
  • szkoda że MALOWANIE SŁOWEM to tylko pięć tekstów... :( może jeszcze do 7.02 ktoś się zmobilizuje?