Brutalna Prawda :D
Portal Pisarski » Z innej beczki » Luźne rozmowy
Autor
RE: Brutalna Prawda :D
Daniel Madej Użytkownik
GdańszczAnka. Anka jest z Gdańska i się tego nie wstydzi jak widać.
Do góry
Autor
Nathien Użytkownik
Dodane dnia 31-08-2009 22:28
A o tej osóbce to mogłabym opowiadać godzinami :) Ale Wam oszczędzę ;)

Strasznie wysoka, chudsza niż niejedna modelka, krótkowłosa czarownica. Jej problemy sercowe, bywają też i moimi problemami. Zdarza jej się zapominać o przyjaciołach, ale gdy już sobie przypomni, to wynagradza to z nawiązką.

A ja znowu się spóźniłam :(
"Obcując z potworami, uważaj, abyś nie stał się jednym z nich.
Bo kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie."

Fryderyk Nietzsche
Do góry
Numer GG
Autor
GdanszczAnka Użytkownik
Dodane dnia 31-08-2009 22:35
Nathien.. moje drugie ja.. sumienie na ramieniu. Czuje się jej obecność nawet gdy nie ma jej w pobliżu. Ona jest po prostu. Taka siostra :)
'Panna Anna umie kusić wieczność, trwonić żar'
Do góry
Autor
jakub Użytkownik
Dodane dnia 01-09-2009 10:26
GdańszczAnka, ma ładne imię które mi się w pewien sposób z kimś kojarzy szczególnie że jest z Gdańska :p nie przyjedzie na zlot do Torunia i dlatego ma u mnie minusa :bigrazz:
"Ludzie na całym świecie uwielbiają okazje. Każdy chciałby dostać coś za nic, nawet jeśli przyszłoby mu zapłacić za to wszystkim" - Stephen King
Do góry
Numer GG
Autor
waikhru Użytkownik
Dodane dnia 01-09-2009 10:33
jakub - zazdroszczę mu bardzo, bo dostał się na studia, na które ja dostać się nie mogę;)

Grzeszy wzrostem i jest bardzo sympatyczny. Wygląda starzej niż na swoim avatarze:smilewinkgrin:
"Bo dla mnie Bóg to nie przypadek, nie los i nie czas. Dla mnie Bóg to tylko myśl. Moja myśl."

"Opowiedzieć wodę przez opis pustyni, opowiedzieć chleb przez opis głodu, opowiedzieć miłość przez opis samotności..."
Do góry
Numer GG
Autor
voice Użytkownik
Dodane dnia 01-09-2009 10:35
wikhru - jeśli śliczna dziewczyną no i emmm no nie wiem co jeszcze napisać to jeszcze raz napiszę, że jest śliczna ^^
...Mad Tea Party...
Do góry
Numer GG
Autor
jakub Użytkownik
Dodane dnia 01-09-2009 10:38
Cytat:
waikhru napisał/a:
jakub - zazdroszczę mu bardzo, bo dostał się na studia, na które ja dostać się nie mogę;)

Grzeszy wzrostem i jest bardzo sympatyczny. Wygląda starzej niż na swoim avatarze:smilewinkgrin:

haha dzięki za miłe słowa :p a czy wyglądam starzej, możliwe że już nie :p wpadaj do Torunia na zlot to sama ocenisz :p

voice, po raz kolejny powiem to co wszyscy, wesoły wampirek będący moją ukochaną siostrzyczką :D pasjonatka japońskiej sztuki przynajmniej w formie rysowanej :p no i dzisiaj zaczyna naukę w szkole po 10 tygodniach przerwy :smilewinkgrin:
"Ludzie na całym świecie uwielbiają okazje. Każdy chciałby dostać coś za nic, nawet jeśli przyszłoby mu zapłacić za to wszystkim" - Stephen King
Do góry
Numer GG
Autor
jakub Użytkownik
Dodane dnia 01-09-2009 10:39
Abakarow, opisuje voice mimo że ja zrobiłem to wcześniej, trzyma poziom i słabo go znam ale chyba jest z Torunia :p
Do góry
Numer GG
Autor
voice Użytkownik
Dodane dnia 01-09-2009 10:44
JAKUB: KOCHANY BRACISZEK NA ZDJĘCIU WYGLĄDA NA STARSZEGO ALE TO PLUS ^^

o CO CHODZI Z ABAKAROW'EM?
...Mad Tea Party...
Do góry
Numer GG
Autor
jakub Użytkownik
Dodane dnia 01-09-2009 10:57
bo napisał a potem chyba usunął posta :p

voice, prawi mi komplementy jak to powinna robić każda dobra siostrzyczka :p i pisze przez pomyłkę zapewne Caps Lockiem chyba że chciała to wykrzyczeć jak to czasem lubią kobiety :smilewinkgrin:
Do góry
Numer GG
Autor
Nathien Użytkownik
Dodane dnia 01-09-2009 11:31
Ja nie będę aż tak głośno krzyczeć, ale powtórzę to co wszyscy, czyli że Jakub jest bardzo miłym facetem :)
"Obcując z potworami, uważaj, abyś nie stał się jednym z nich.
Bo kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie."

Fryderyk Nietzsche
Do góry
Numer GG
Autor
jakub Użytkownik
Dodane dnia 01-09-2009 21:54
a mogłaś krzyknąć to bym może jeszcze bardziej w to uwierzył :smilewinkgrin:

i znowu o Nathien, więc powiem teraz że zamieniła się ze mną rolami i teraz ona mi się podlizuje :yes: :bigrazz: ale mi tam to się podoba B) a do tego dodam że chyba jest nieśmiała (albo udaje :p ) bo chowa twarz za wachlarzem zamiast pochwalić się swoją urodą :rol:
Do góry
Numer GG
Autor
Deidre Użytkownik
Dodane dnia 12-10-2009 19:15
Jakub - miły zabawny koleś. po prostu:D
Go back to the caves with your Bible.
Do góry
Numer GG
Autor
MarioPierro Użytkownik
Dodane dnia 12-10-2009 19:44
Deidre: już o niej chyba wcześniej pisałem w tym temacie, ale może jeszcze raz: poetka, lubi Cobaina (a, to już było (zresztą widać) wtedy właśnie), no to w takim razie może z tutejszych użytkowników: lubi poezję evvivelarte (trudno mi powiedzieć, czy podzielam) i msh-a (raczej podzielam), tego ostatniego tak bardzo, że poleca go w temacie "Użytkownicy polecają", tym samym wcinając mi się w ostatniego posta (a wiadomo, że tam ostatni będą pierwszymi) :D ale w ogóle na co dzień chyba nie jest tak wścibska :lol: miła zabawna koleśka po prostu :D
Do góry
Numer GG
Autor
SzalonaJulka Użytkownik
Dodane dnia 12-10-2009 20:21
MarioPierro - człowiek, którego kwieciste wypowiedzi przyprawiają mnie o niemy zachwyt :D
nikt nie reklamował
szczęścia jak podpasek
jesteś tego warta
(ja)
Do góry
Numer GG
Autor
Usunięty Gość
Dodane dnia 12-10-2009 20:30
SzalonaJulka - bibliotekara, nocą widać u niej aureolę, lubi popić i ma słabość do panów o filmowej urodzie :]
Do góry
Autor
MarioPierro Użytkownik
Dodane dnia 12-10-2009 20:40
O Oke Mani garść informacyj z kontekstu wyjętych:

* jest ode mnie starsza o zaledwie rok i 23 dni
* mieszka zaledwie 33 km ode mnie
* jest chyba bibliotekarką, w związku z czym zapewne często się nudzi
* pisze trochę inaczej, niż ja (a podobno przeciwieństwa się przyciągają)
* podobno lubi seks, znaczy się rozmawiać o nim ;)

Tylko proszę czasem nie łączyć tych informacji w jakąkolwiek całość :lol:
Do góry
Numer GG
Autor
Elwira Użytkownik
Dodane dnia 12-10-2009 21:08
MarioPierro swoją erudycją przebił mojego znajomego, co jeszcze pół roku temu wydawało mi się niemożliwością. Twórca strumienia, który wciąż płynie, ale czort go wie dokąd.
Do góry
Numer GG
Autor
Izolda Użytkownik
Dodane dnia 12-10-2009 22:52
Elwira - mój osobisty autorytet, jeśli chodzi o przecinki i nie tylko. Wróżę jej karierę bajkopisarki, ale może nie tylko. Laury przyjmuje w skromności ducha, ale potrafi bronić swego zdania jak lwica. Wysoki wskaźnik społecznego zacięcia, udziela się z prawdziwym bezinteresownym wdziękiem. Wielbicielka wielu płaszczyzn, den i psychologicznych podtekstów.
Do góry
Autor
ginger Użytkownik
Dodane dnia 13-10-2009 09:40
Izolda - kobieta, która potrafi ubrudzić stopy klapkami, żyje w niebieskim świecie, gdzie gaździny noszą kapelusze obszyte cekinami. Potrafi przekazywać treść w swoich utworach ;)
que bonito seria tu mar si suspiera yo nadar
Do góry
Numer GG
  • Skocz do forum:
Polecane
ShoutBox
  • Wiktor Orzel
  • 18/09/2024 08:33
  • Dumanie, pisanie i komentowanie tekstów. ;)
  • TakaJedna
  • 16/09/2024 22:54
  • Jesień to najlepszy czas na podumanie.
  • mike17
  • 15/09/2024 19:48
  • Jak jesień nadchodzi, to najlepsza pora na zakochanie się :)
  • TakaJedna
  • 12/09/2024 22:05
  • Jak jesień idzie, to spać trzeba!
  • Wiktor Orzel
  • 11/09/2024 13:55
  • A co tutaj taka cisza, idzie jesień, budzimy się!
  • ajw
  • 20/08/2024 14:13
  • I ja pozdrawiam, Zbysiu :)
  • Zbigniew Szczypek
  • 12/08/2024 22:39
  • "Miałem sen, może i nie całkiem senny, zdało mi się, że zagasnął blask dzienny(...) Ziemia lodowata wisiała ślepa, pośród zaćmionego świata (...)Stało się niepotrzebnym, ciemność była wszędzie
  • Zbigniew Szczypek
  • 10/08/2024 19:12
  • Pozdrawiam wszystkich serdecznie, ciesząc się, że mogę do Was wrócić i że nadal tu jesteście - Zbyś ;-}
  • TakaJedna
  • 28/07/2024 16:41
  • Pozdrawiam niedzielnie!
  • Gramofon
  • 19/07/2024 19:56
  • Dziękuję bardzo Jago, a jakby ktoś nie chciał oglądać na facebooku to jest też już na youtube [link]