Autor |
RE: Co Was smuci...
|
bury_wilk
Użytkownik
|
Dodane dnia 18-06-2009 21:04 |
|
Cytat: Poke Kieszonka napisał/a:
Bury Wilczku, a może nie chcesz zobaczyć tych rzeczy, które cieszą i przechodzisz obok nich ?
widzę sporo takich rzeczy... ale nadal za mało
a co do smutnych ludzi, to chyba lepsi są szczerze smutni, niż fałszywie uśmiechnięci
|
black number one
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Poke Kieszonka
Użytkownik
|
Dodane dnia 18-06-2009 21:09 |
|
Bury Wilczku masz rację i tylko mam nadzieję, że nie zaliczasz mnie do tych drugich- bo prawda jest taka, że już dość się nasmuciłam w swoim życiu i szczerze widzę radość nawet wtedy kiedy ,,boli mnie tu i tam'', wtedy wiem, że żyję-a może Cię uraziłam tym, że tak napisałam to przepraszam, bo intencje miałam zupełnie inne
|
zbieram do kieszonki małe radości z każdego dnia
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
voice
Użytkownik
|
Dodane dnia 18-06-2009 21:10 |
|
Cytat: bury_wilk napisał/a:
a co do smutnych ludzi, to chyba lepsi są szczerze smutni, niż fałszywie uśmiechnięci
Też prawda ale mi chodziło o szczery uśmiech. Przecież nie można nikogo zmusić by miał cały czas bananka na buźce. Każdy ma prawo miec zły dzień.
|
...Mad Tea Party...
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
bury_wilk
Użytkownik
|
Dodane dnia 18-06-2009 21:15 |
|
Cytat: Poke Kieszonka napisał/a:
Bury Wilczku masz rację i tylko mam nadzieję, że nie zaliczasz mnie do tych drugich- bo prawda jest taka, że już dość się nasmuciłam w swoim życiu i szczerze widzę radość nawet wtedy kiedy ,,boli mnie tu i tam'', wtedy wiem, że żyję -a może Cię uraziłam tym, że tak napisałam to przepraszam, bo intencje miałam zupełnie inne
urazić? skądże, skąd taki pomysł?
|
black number one
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Poke Kieszonka
Użytkownik
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
jakub
Użytkownik
|
Dodane dnia 19-06-2009 12:22 |
|
smuci mnie że nie znam nikogo z Poznania kto miałby Kartę Multikinomaniaka i mógłby ją pożyczyć na dzisiejszą noc bo przeszedłbym się na Noc Kina za 13zł znajdę chętnych a za 17 to już nikt ze mną nie chce iść może ktoś mi pomóc?
|
"Ludzie na całym świecie uwielbiają okazje. Każdy chciałby dostać coś za nic, nawet jeśli przyszłoby mu zapłacić za to wszystkim" - Stephen King
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Red
Użytkownik
|
Dodane dnia 19-06-2009 12:52 |
|
Dużo jest rzeczy, które mnie smucą, ale chyba najbardziej to, że z nikim nie mogę się dogadać.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
pani jeziora
Użytkownik
|
Dodane dnia 18-07-2009 23:26 |
|
bo ON idzie do seminarium
oO
:'(
|
młoda żona.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
jakub
Użytkownik
|
Dodane dnia 19-07-2009 13:15 |
|
a mnie smuci że podobno mam depresję dwubiegunową, tak mi mówi znajoma psycholog z zamiłowania i się zgadza bo niby mi smutno ale śmieszy mnie to
|
"Ludzie na całym świecie uwielbiają okazje. Każdy chciałby dostać coś za nic, nawet jeśli przyszłoby mu zapłacić za to wszystkim" - Stephen King
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
soczewica
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-07-2009 09:13 |
|
a wiecie, tak ostatnio myślałam o tym, co mnie smuci i zwykle są to rzeczy, które dotyczą innych?
bo moje własne to mnie raczej złoszczą...
|
Między nami - piekło - kładka ma szerokość stopy. Gdy tylko jedno na nią wejdzie, spotkamy się na drugim brzegu i staniemy obok siebie. Jeśli obydwoje zechcemy bliskości, spotkamy się na środku kładki, z wyborem - przytulić się mocno, albo spaść osobno.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Jack the Nipper
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-07-2009 11:45 |
|
Weekend się skończył i to mnie smuci. A taki miły był...
|
Gdyby Bóg chciał, aby ludzie chodzili nago, to by nas takimi stworzył.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
soczewica
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-07-2009 12:49 |
|
ja tak mam w niedzielę wieczorem... w poniedziałek już jakoś lżej.
|
Między nami - piekło - kładka ma szerokość stopy. Gdy tylko jedno na nią wejdzie, spotkamy się na drugim brzegu i staniemy obok siebie. Jeśli obydwoje zechcemy bliskości, spotkamy się na środku kładki, z wyborem - przytulić się mocno, albo spaść osobno.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Jack the Nipper
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-07-2009 13:15 |
|
Z weekendem jest jak z kolejowym "biletem podróżnika", ważność kończy się dopiero w poniedziałek rano Dlatego mi dzisiaj smutno
|
Gdyby Bóg chciał, aby ludzie chodzili nago, to by nas takimi stworzył.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
wiewioorka
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-07-2009 15:03 |
|
A mnie smuci koniec chorobowego i nieunikniony powrót do pracy
|
Adwokat po sprawie, panna po zabawie - diabła warci...
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
lukasz44
Użytkownik
|
Dodane dnia 08-09-2009 14:47 |
|
Smuci mnie że już nie znam ludzi którzy kiedyś byli moimi najlepszymi kolegami a teraz już niektórych nawet nie pamiętam a z większością nie widziałem się od lat.Smuci mnie ignorancja i głupota niektórych ludzi że tak mało z życia wiedzą i tak mało przeżyli chodzi mi tu o tak zwanych "głupich blondynkach" co całe życie się śmieją z wszystkiego z ludzi co tworzyli historie polski i co mowią że książki co dla idiotów,że po co się uczyć itd...
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
jakub
Użytkownik
|
Dodane dnia 08-09-2009 20:22 |
|
mnie ostatnio smuci fakt który zauważam, im bardziej mi na kimś zależy tym bardziej ten ktoś mnie lekceważy, traktuje moje dobre intencje jak coś co spowodowałoby śmiertelną chorobę itp. Nie mogę pojąć skąd to się bierze i to dodatkowy powód do smutku bo nie cierpię problemów których rozwiązania znaleźć nie potrafię
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
margitka
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-02-2010 19:30 |
|
Smuci mnie to, że oberwało mi się dziś za wszystkie błędy, chyba od początku roku.
No i jeszcze to, że nikt nie chce komentować mojego tekstu
(czy to już reklama?)
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
jakub
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-02-2010 19:55 |
|
ten temat się trafił nagle znikąd a jak jeszcze byłem smutny jakiś czas temu to nie pomyślałem nawet o nim
smucę się jedynie tym że tak łatwo mnie zdołować
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Usunięty
Gość
|
Dodane dnia 23-02-2010 20:22 |
|
Smuci mnie gra Milanu w tym sezonie.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
TomaszObluda
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-02-2010 20:27 |
|
O kurczę, a co ja mam powiedzieć o Juventusie Smuci mnie gra Juventusu, a przez to gra Milanu też, bo Inter zdobędzie Scudetto. Again Murincho umrzyj!!!
|
|
|
Do góry |
|