Autor |
RE: Czapki z głowy, zlot majowy.
|
zawsze
Użytkownik
|
Dodane dnia 06-05-2012 18:14 |
|
Ja (x 2 ) również jakoś trafię. Trzeba będzie niedługo ustalić godzinę spotkania itd., prawda?
|
Jestem wciąż niejasna, niesyta. - A. Osiecka
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
JaneE
Użytkownik
|
Dodane dnia 06-05-2012 19:14 |
|
Ja też trafię
|
Oswajam rzeczy pisząc o nich.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 06-05-2012 20:16 |
|
ja nie mam pojęcia czy się doprowadzę na miejsce. może mnie ktoś skądś zabierze? albo chociaż strzelajcie w niebo tymi, no, flarami<?> help?
|
Nie byłem poetą.
Ta świadomość nie przyniosła ulgi, tylko wściekłość, że prawa ewolucji mogły wyposażyć jeden i ten sam umysł w taką wrażliwość i taką nieudolność.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wiktor Orzel
Administrator
|
Dodane dnia 06-05-2012 20:18 |
|
Mój przyjazd jest niestety niepewny. I to bardziej w stronę nie, niż pewny :
|
wiktororzel.pl
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Elwira
Użytkownik
|
Dodane dnia 06-05-2012 22:27 |
|
Skoro Tomasz będzie okupował stoliki, to ja mogę po kogoś gdzieś podjechać. Ale umawiać się konkretnie będę dopiero w tym tygodniu, w którym będzie zlot.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Nalka31
Użytkownik
|
Dodane dnia 09-05-2012 07:27 |
|
Ja nadal podtrzymuję, że będę. Do 18.05 (piątek) będę niedostępna jeśli chodzi o net, więc jeśli nastąpią jakieś zmiany to powiadomię jak wrócę do świata. W razie co jak ktoś będzie się dobijał o telefon, czy zabranie, to też dopiero wtedy się odezwę.
Jeśli chodzi o dojazd do Wieżycy, to nie ma problemu z Centralnego tak na zaś. Każdy jeden tramwaj , który idzie na Pragę 9, 25, 24, 22, 7, 8 do przystanku Muzeum Narodowe, a potem prosto piechotą w stronę Wisły jakieś 100 metrów. Knajpa jest po prawej stronie do kierunku jazdy. To samo dotyczy autobusów przystanek Muzeum Narodowe w Al. Jerozolimskich.
Pozdrowionka cieplutkie dla Wszystkich. A ja odpływam.
|
Wiatr kroczy moim śladem. Nie, nie kroczy. To ja jestem Wiatr.
Nie mam na imię NATALIA
http://zwiatrem-podwiatr.blogspot.com/
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Elwira
Użytkownik
|
Dodane dnia 09-05-2012 11:06 |
|
Najbliżej jednak jest pociągiem. Uwielbiam pociągi, bo nie stoją w korkach
Ok, a konkretnie, gdyby ktoś potrzebował dotransportowania na miejsce albo chciał wcześniej zobaczyć coś konkretnego, to piszcie na PW. Publicznie numeru nie podam, chociaż i tak mam go zamiar zmienić. Właściwie całą sobotę jestem dyspozycyjna tak to sobie ładnie załatwiłam. Ostatecznie mogę z Tomaszem okupować stoły w knajpie.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
julanda
Użytkownik
|
Dodane dnia 09-05-2012 15:35 |
|
A ja wpadam tu zobaczyć, czy w ogóle ktoś będzie. Raczej wcześniej nie dam rady nikogo wspomóc odbiorem, dowozem itp., bo jeśli mam mieć siłę na spotkanie, muszę odpocząć. Ale, jakby jednak ktoś miał się zgubić, czy potrzebować lokalnego wsparcia, to służę, na pw mogę podać nr telefonu.
|
"Poezja jest snem śnionym w obecności rozumu." Tommaso Ceva
Dozgonnie wdzięczna Szaremu Kotu zza rzeki o imieniu Szakal...
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Abi-syn
Użytkownik
|
Dodane dnia 09-05-2012 17:07 |
|
Cholerka, 120 kilometrów od celu spotkania ze Wspaniałymi ludźmi, także literatami, wiem, wiem, byłem na jednym, "cudne manowce" - za klasykiem klasyków - SDM, i ta atmosfera ...
W moim mieście w tym czasie powstaje grupa literacka, mamy spotkanie, lokalny patriotyzm musi być górą.
Komentarz piszę dlatego, żeby zachęcić jeszcze nie zdecydowanych do, naprawdę niezapomnianych przeżyć, które zostaną z tymi, co przyjadą na zlot.
Pozdrawiam wszystkich obecnych na spotkaniu, mam też nadzieję, że wspomnicie też i o tych, którzy, z różnych przyczyn, nie mogli się z Wami spotkać.
Pozdrawiam
|
Wadą ideału jest to, że jest ideałem, cóż, ja nim nie jestem, więc ..., jestem bez wad
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
TomaszObluda
Użytkownik
|
Dodane dnia 10-05-2012 20:38 |
|
Godziny, mhm.
Ja będę okoł 16.00 aby zająć miejsca. Myślę, że 17.00 to dobra pora, chyba, że ktoś pojawi się wcześniej, będę czekał.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
bury_wilk
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-05-2012 08:34 |
|
Ja może pojawię się chwilę wcześniej, ale obaczymy. To jeszcze tyle czasu...
|
black number one
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Darksio
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-05-2012 09:21 |
|
Z przykrością muszę Was powiadomić, że niestety, nie przyjadę na zlot. Miałem poważny wypadek w pracy i na dniach bedę miał operację oka. Jestem niepocieszony, bo wiele sobie obiecywałem po tym spotkaniu. Wypada mi tylko życzyć Wam wspaniałej pogody i dużo wrażeń. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wasinka
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-05-2012 09:52 |
|
Szkoda, Darksiu, ale teraz najważniejsze, żeby operacja się powiodła (na pewno tak będzie ).
Ściskam kciuki, trzymaj się .
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
JaneE
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-05-2012 11:27 |
|
Jeszcze na pewno będzie okazja od spotkania
Również trzymam kciuki za pomyślność operacji.
|
Oswajam rzeczy pisząc o nich.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Darksio
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-05-2012 14:32 |
|
Dziękuję serdecznie. Wypijcie zimne piwko za mnie.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wasinka
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-05-2012 18:10 |
|
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
TomaszObluda
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-05-2012 21:15 |
|
Szkoda Darksio. Wypijemy twoje zdrowie koniecznie Trzymaj się.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Dagil
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-05-2012 21:20 |
|
Witam! Jeżeli się pozbieram z lekkiego przeziębienia (chyba się uda), będę na zlocie. Niestety nie Wszystkich znam, dlatego pytam, czy na zajętym stole będzie jakiś znak rozpoznawczy, np. napis: ZLOT lub PP, albo coś tam, coś tam?
Bardzo mi przykro, że Darksia spotkało dalekie w skutkach zdarzenie. Niech operacja się udaje, a Ty Darksio wracaj do zdrowia! Przed zlotem przeczytałam, co umieściłeś na PP i chciałam Cię poznać. Może uda się innym razem. Narazie poddaj się leczeniu. Pomyślności.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
TomaszObluda
Użytkownik
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Dagil
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-05-2012 22:33 |
|
Tomek, rozbawiłeś mnie do łez. Najwyraźniej umknęła Ci wiedza o moich latach, a to oznacza, że połowy słów, których użyłeś w zdaniu, nie znam. Jednak jestem inteligentną dziewczynką, więc jeżeli mi wyślesz fona na pw i jeżeli osoba mi towarzysząca będzie miała fona (bo ja nie mam), to drynknę. Musisz tylko zaznaczyć, że masz dobry humor, bo ja do ponuraków nie podchodzę.
|
|
|
Do góry |
|