Autor |
Gdzie mój tekst?
|
Senrix
Użytkownik
|
Dodane dnia 12-01-2013 18:07 |
|
Wrzuciłem w ciągu mojej "kariery" na PP (aż) dwa teksty. Jeden "El Feliks Marquez" http://www.portal-pisarski.pl/czytaj/34222/el-feliks-tytul-roboczy-poczatek, drugi zaś "Bitwa o Afrinatil". Według informacji w moim profilu mam teksty, jeden "El Feliks Marquez" w Proza --> Fantasy. Drugi natomiast w Proza --> Inne, tylko że, nie ma miejscu tytułu nazwy utworu (czyli "Bitwa o Afirnatil". Z mojej dedukcji wynika iż ktoś był na tyle nikczemny iż, usunął mój tekst bez mojej wiedzy.
Ja się pytam, dlaczego? Tekst nie porażał, ale była tam jakieś wskazówki, które być może mogły być pomocne.
Proszę o jakąś odpowiedź w tym temacie, dziękuję.
|
Cytat: Jestem niczym neon, błyskam by móc w pełni zaświecić.
Tomasz Kąkolewski. (ja)
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Gdzie mój tekst?
|
pierzak
Użytkownik
|
Dodane dnia 12-01-2013 18:26 |
|
Teksty nie są usuwane od tak sobie, jeśli jest taka konieczność, to autor dostaje zawsze info o tym, że tekst został usunięty.
Co do Twojego tekstu, to sprawdzimy, co mogło się stać z Twoim tekstem
Gdyby coś się działo, to wystarczy PW.
|
"...niewidzialni jak wiatr, pozbawieni rysów jak czas..."
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wiktor Orzel
Administrator
|
Dodane dnia 12-01-2013 19:06 |
|
Senrix napisał: mojej dedukcji wynika iż ktoś był na tyle nikczemny iż, usunął mój tekst bez mojej wiedzy.
Nie usuwamy tekstów tak o Tekst jest już widoczny w profilu. To był błąd po migracji bazy danych ze starego Portalu. Dziękujemy za zgłoszenie.
|
wiktororzel.pl
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Senrix
Użytkownik
|
Dodane dnia 12-01-2013 19:27 |
|
Dziękuję panowie za odpowiedź, zdaję sobie sprawę z tego,że mogło się coś "pogubić". Dlatego poczekam aż wam się uda to naprawić. Tak przy okazji, czy obecny system to nie czasem ulepszony PHP Fusion 7 ?
|
Tomasz Kąkolewski. (ja)
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wiktor Orzel
Administrator
|
Dodane dnia 12-01-2013 19:30 |
|
Senrix napisał: Tak przy okazji, czy obecny system to nie czasem ulepszony PHP Fusion 7 ?
Bluźnisz To autorski projekt. Twój tekst jest już poprawnie przypisany do profilu.
|
wiktororzel.pl
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Senrix
Użytkownik
|
Dodane dnia 12-01-2013 20:07 |
|
Dzięki za szybką reakcję.
|
Tomasz Kąkolewski. (ja)
|
|
Do góry |
|