Autor |
Tekst w poczekalni
|
aga63
Użytkownik
|
Dodane dnia 24-05-2013 17:12 |
|
Witam wszystkich,
Czy mozna w jakis sposob podejrzec swoj tekst,ktory "przebywa"w poczekalni?przepraszam za brak polskich znakow,ale pisze z komorki,ktorej jeszcze nie rozpracowalam
|
"Bądź prawdziwy, doceń prostotę. Bo życie to nie fotel, na którym siedzisz z pilotem"...
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Tekst w poczekalni
|
zajacanka
Użytkownik
|
Dodane dnia 24-05-2013 23:44 |
|
Nie, nie można. Trzeba czekać, aż się ukaże na głównej stronie.
|
Make peace not war.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
aga63
Użytkownik
|
Dodane dnia 25-05-2013 13:06 |
|
trudno Bo coś mi się wydaje, że coś mi się schrzaniło w tytule, jak wysyłałam i teraz jest trochę bez sensu :/ No, ale zobaczymy, w każdym razie dzięki za odpowiedź
|
"Bądź prawdziwy, doceń prostotę. Bo życie to nie fotel, na którym siedzisz z pilotem"...
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
pablovsky
Użytkownik
|
Dodane dnia 25-05-2013 13:37 |
|
W czym problem, dokonasz edycji, jak się tekst ukaże i będzie jeszcze "pachniał drukiem". Nie stresuj się na zapas, wszystko będzie OK
|
pablo pablovsky vel Zły Zaskroniec - człowiek o niewielu twarzach.
Redaktor naczelny kwartalnika "No czytaj mi, ciociu!"
Publicysta miesięcznika "Jak zostać gangsterem"
Prezes stowarzyszenia "Klub WeSZołego SZampona"
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wasinka
Użytkownik
|
Dodane dnia 25-05-2013 21:08 |
|
Tytuł jest rzeczywiście trochę długi... Daj znać, jak ma brzmieć, to zmienię przy dodawaniu.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
aga63
Użytkownik
|
Dodane dnia 25-05-2013 21:34 |
|
O,dziekujeTytul to mial byc po prostu "Bieszczadzkie chlopaki",a cala reszta,czyli to o festiwalu "Bieszczadzkie Anioly" to bylo wyjasnienie do odnosnika w tekscie i nie wiem,skad mi sie to wzielo w tytule...Tak w ogole,to nie jestem pewna,czy zakwalifikowalam ten tekst do wlasciwej kategorii,bo mi sie to wydaje niepodobne do niczego
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wasinka
Użytkownik
|
Dodane dnia 25-05-2013 22:15 |
|
Kategoria "Inne" jest dość bezpieczna w takich przypadkach. A jeśli i tak nie będzie trafna, bo to np. publicystyka albo wiersz ( ), to zostanie zasugerowane, gdy przyjdzie kolej .
|
|
|
Do góry |
|