Autor |
RE: Ciągi słowne :)
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 20:43 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane
|
Nie byłem poetą.
Ta świadomość nie przyniosła ulgi, tylko wściekłość, że prawa ewolucji mogły wyposażyć jeden i ten sam umysł w taką wrażliwość i taką nieudolność.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
labedz
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 20:45 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem
|
Wolał umrzeć, niż dać się zabić.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 20:47 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi
|
Nie byłem poetą.
Ta świadomość nie przyniosła ulgi, tylko wściekłość, że prawa ewolucji mogły wyposażyć jeden i ten sam umysł w taką wrażliwość i taką nieudolność.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
introwerka
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 20:49 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane auorytetem, umizgi malowniczej
|
"miłość
jest jedyną fortecą
dość mocną, by jej zaufać".
(Marianne Moore)
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
labedz
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 20:53 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane auorytetem, umizgi malowniczej akuszerki
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 20:58 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która
|
Jestem kudłata, łaciata i piegata, lecz koło pióra równo mi to lata
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
labedz
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 21:04 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 21:06 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 21:08 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone omletopodobne
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 21:10 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone omletopodobne monotonnie
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 21:13 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone omletopodobne monotonnie oklepane
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 21:15 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone omletopodobne monotonnie oklepane komunistyczne
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 21:16 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone omletopodobne monotonnie oklepane komunistyczne onuce
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
labedz
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 21:17 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone omletopodobne monotonnie oklepane komunistyczne onuce nad
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 21:19 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone omletopodobne monotonnie oklepane komunistyczne onuce nad arbuzowym
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2014 22:01 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone omletopodobne monotonnie oklepane komunistyczne onuce nad arbuzowym reklamowanym
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 27-01-2014 09:31 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone omletopodobne monotonnie oklepane komunistyczne onuce nad arbuzowym reklamowanym, elektrycznym
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 27-01-2014 10:27 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone omletopodobne monotonnie oklepane komunistyczne onuce nad arbuzowym reklamowanym, elektrycznym libidomierzem
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wasinka
Użytkownik
|
Dodane dnia 27-01-2014 10:28 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone omletopodobne monotonnie oklepane komunistyczne onuce nad arbuzowym reklamowanym, elektrycznym libidomierzem, inicjując
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 27-01-2014 10:30 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego radykalizmu, aczkolwiek cinkciarze imputują malwersantów-albinosów, lubieżnie, ubolewając bezczelnie, emocjonalnie molestując organistę, radośnie akompaniując kurtyzanie uwikłanej właśnie łudząco upodobnionym, pruderyjnie rozłożonym oddawaniu się diametralnie impresywnym medytacjom ewakuującym wiarołomnych introwertyków nadświadomych arogancji rozochoconych ogromnie grotołazów robiących orangutanom rozbudowane owacyjnie wiwisekcje, intuicyjnie nadbudowane autorytetem, umizgi malowniczej akuszerki, która trzepała rozchylone omletopodobne monotonnie oklepane komunistyczne onuce nad arbuzowym reklamowanym, elektrycznym libidomierzem, inicjując nonszalancko
|
|
|
Do góry |
|