Autor |
RE: Ciągi słowne :)
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 29-01-2014 11:26 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie
|
Jestem kudłata, łaciata i piegata, lecz koło pióra równo mi to lata
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
swistakos
Użytkownik
|
Dodane dnia 29-01-2014 21:06 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do
|
A życie jak pijany zając mknie zygzakiem do przodu.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Kaero
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2014 17:15 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej
|
A ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2014 18:00 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
swistakos
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2014 20:50 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 31-01-2014 14:47 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
swistakos
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2014 19:37 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Kaero
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2014 20:29 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
swistakos
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2014 20:42 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2014 20:52 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
swistakos
Użytkownik
|
Dodane dnia 03-02-2014 13:29 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej samoistnie
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 03-02-2014 13:36 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej samoistnie akurat
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
swistakos
Użytkownik
|
Dodane dnia 04-02-2014 11:00 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej samoistnie akurat kurtuazyjnie
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Kaero
Użytkownik
|
Dodane dnia 05-02-2014 18:00 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej samoistnie akurat kurtuazyjnie ukazującej
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wasinka
Użytkownik
|
Dodane dnia 05-02-2014 18:07 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej samoistnie akurat kurtuazyjnie ukazującej kleptomanowi
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Esy Floresy
Redaktor
|
Dodane dnia 05-02-2014 18:26 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej samoistnie akurat kurtuazyjnie ukazującej kleptomanowi lakierki
|
Możemy być tylko tym kim jesteśmy, nikim więcej i nikim mniej.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wasinka
Użytkownik
|
Dodane dnia 05-02-2014 19:30 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej samoistnie akurat kurtuazyjnie ukazującej kleptomanowi lakierki anorektyczki
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Esy Floresy
Redaktor
|
Dodane dnia 05-02-2014 19:33 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej samoistnie akurat kurtuazyjnie ukazującej kleptomanowi lakierki anorektyczki nierozerwalnie
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
swistakos
Użytkownik
|
Dodane dnia 07-02-2014 19:47 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej samoistnie akurat kurtuazyjnie ukazującej kleptomanowi lakierki anorektyczki nierozerwalnie ignorowane
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Esy Floresy
Redaktor
|
Dodane dnia 09-02-2014 23:02 |
|
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej samoistnie akurat kurtuazyjnie ukazującej kleptomanowi lakierki anorektyczki nierozerwalnie ignorowane głównie
|
|
|
Do góry |
|