Ciągi słowne :)
Portal Pisarski » Z innej beczki » Luźne rozmowy
Autor
RE: Ciągi słowne :)
swistakos Użytkownik
Dodane dnia 10-02-2014 00:22
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej samoistnie akurat kurtuazyjnie ukazującej kleptomanowi lakierki anorektyczki nierozerwalnie ignorowane głównie łopoczące
A życie jak pijany zając mknie zygzakiem do przodu.
Do góry
Autor
RE: Ciągi słowne :)
akacjowa agnes Użytkownik
Dodane dnia 10-02-2014 12:58
Zlot ludności udarowej drwił, rwąc wirujące impertynencko, misternie ignorowane głośne łkanie kaznodziei, absolutnie bogobojnego opoja, prawdopodobnie raczkującego adolescencyjnie do odrażającej dziewoi zielonolicej, intuicyjnie naturalnej, anormalnej, normatywnie osadzonej samoistnie akurat kurtuazyjnie ukazującej kleptomanowi lakierki anorektyczki nierozerwalnie ignorowane głównie łopoczące ortalionem
Jestem kudłata, łaciata i piegata, lecz koło pióra równo mi to lata ;)
Do góry
  • Skocz do forum:
Polecane
ShoutBox
  • mike17
  • 14/09/2023 17:41
  • Ja mam w sumie różne puchary, i te piwne, i te za książki, łącznie 10 wydanych książek w ciągu 10 lat :)
  • genek
  • 14/09/2023 00:23
  • Jeden ma puchar za książkę, inny taki z piwem.
  • mike17
  • 13/09/2023 18:04
  • [link] mike wznosi puchar ktoś to w końcu musi robić :) Ahoy!
  • genek
  • 06/09/2023 19:33
  • Albo ku lepszym, niekoniecznie przejściom.
  • mike17
  • 06/09/2023 18:06
  • Lub może należałoby skierować się ku przejściom podziemnym, skoro te naziemne są wątpliwej jakości :)
  • genek
  • 06/09/2023 10:38
  • Dobrze, zwrócę uwagę, czy to przejścia dla pieszych, czy piesi z przejściami ;)