Autor |
RE: Ciągi słowne :)
|
Kaero
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 14:39 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną
|
A ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
introwerka
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 14:46 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym
|
"miłość
jest jedyną fortecą
dość mocną, by jej zaufać".
(Marianne Moore)
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 15:19 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym
|
Nie byłem poetą.
Ta świadomość nie przyniosła ulgi, tylko wściekłość, że prawa ewolucji mogły wyposażyć jeden i ten sam umysł w taką wrażliwość i taką nieudolność.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Esy Floresy
Redaktor
|
Dodane dnia 20-01-2014 15:44 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem
|
Możemy być tylko tym kim jesteśmy, nikim więcej i nikim mniej.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
zawsze
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 15:55 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera
|
Jestem wciąż niejasna, niesyta. - A. Osiecka
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 15:59 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne
|
Nie byłem poetą.
Ta świadomość nie przyniosła ulgi, tylko wściekłość, że prawa ewolucji mogły wyposażyć jeden i ten sam umysł w taką wrażliwość i taką nieudolność.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
introwerka
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 16:00 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze
|
"miłość
jest jedyną fortecą
(Marianne Moore)
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 16:10 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
introwerka
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 16:13 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane azymutalną
|
"miłość
jest jedyną fortecą
(Marianne Moore)
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 16:21 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane azymutalną, zamaskowaną
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
introwerka
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 16:58 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane azymutalną, zamaskowaną apolitycznością
|
"miłość
jest jedyną fortecą
(Marianne Moore)
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wierszybajka
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 17:17 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane azymutalną, zamaskowaną apolitycznością, pilnując
|
Zdobyć na wczoraj: Bezkresny kawałek nieba i dziurę pełną słońca.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 18:02 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane azymutalną, zamaskowaną apolitycznością, pilnując infantylnie
|
Jestem kudłata, łaciata i piegata, lecz koło pióra równo mi to lata
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
swistakos
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 18:12 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane azymutalną, zamaskowaną apolitycznością, pilnując infantylnie naturalnego
|
A życie jak pijany zając mknie zygzakiem do przodu.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 18:52 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane azymutalną, zamaskowaną apolitycznością, pilnując infantylnie naturalnego, absolutnie
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wierszybajka
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 18:55 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane azymutalną, zamaskowaną apolitycznością, pilnując infantylnie naturalnego, absolutnie beztroskiego
|
Zdobyć na wczoraj: Bezkresny kawałek nieba i dziurę pełną słońca.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
SzalonaJulka
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 20:16 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane azymutalną, zamaskowaną apolitycznością, pilnując infantylnie naturalnego, absolutnie beztroskiego egzystencjalizmu
|
nikt nie reklamował
szczęścia jak podpasek
jesteś tego warta
(ja)
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 20:16 |
|
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane azymutalną, zamaskowaną apolitycznością, pilnując infantylnie naturalnego, absolutnie beztroskiego, eleganckiego
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 20:35 |
|
Pozwolę sobie wybrać wersję Julki, bo pierwsza. Sorry WholeTruth
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane azymutalną, zamaskowaną apolitycznością, pilnując infantylnie naturalnego, absolutnie beztroskiego egzystencjalizmu, gdyż
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2014 21:31 |
|
nie ma sprawy
Poeta odrąbawszy drzazgę rzeza złotolistną łozę ornamentowaną rustykalnym, unikatowym nożykiem, ociera ciemne innowiercze, naszpikowane azymutalną, zamaskowaną apolitycznością, pilnując infantylnie naturalnego, absolutnie beztroskiego egzystencjalizmu, gdyż długo
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|