Autor |
RE: Ciągi słowne :)
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-01-2014 20:10 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie
|
Jestem kudłata, łaciata i piegata, lecz koło pióra równo mi to lata
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
swistakos
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-01-2014 20:56 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie bronienie
|
A życie jak pijany zając mknie zygzakiem do przodu.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-01-2014 21:03 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie bronienie rąbnąłbym
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
swistakos
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-01-2014 21:05 |
|
nie ma wyrazu na "ą"
|
A życie jak pijany zając mknie zygzakiem do przodu.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-01-2014 21:13 |
|
Oj, tam, oj, tam. Aleś Ty akuratny Napisz na trzecią. Chyba, że przerobię na "rombnąłbym" ;P
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-01-2014 21:32 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie bronienie rąbnąłbym bezczelny
no to na trzecią... szkoda tak fajnego zdania. nie kończmy jeszcze
|
Nie byłem poetą.
Ta świadomość nie przyniosła ulgi, tylko wściekłość, że prawa ewolucji mogły wyposażyć jeden i ten sam umysł w taką wrażliwość i taką nieudolność.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Kaero
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-01-2014 22:07 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie bronienie, rąbnąłbym bezczelny elaborat
O, nie. Nie kończymy
|
A ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-01-2014 22:09 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie bronienie rąbnąłbym bezczelny elaborat lamentem
|
Nie byłem poetą.
Ta świadomość nie przyniosła ulgi, tylko wściekłość, że prawa ewolucji mogły wyposażyć jeden i ten sam umysł w taką wrażliwość i taką nieudolność.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Kaero
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-01-2014 22:10 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie bronienie, rąbnąłbym bezczelny elaborat lamentem abstrahującym
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wierszybajka
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-01-2014 22:11 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie bronienie, rąbnąłbym bezczelny elaborat lamentem abstrahującym benefikacją
|
Zdobyć na wczoraj: Bezkresny kawałek nieba i dziurę pełną słońca.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-01-2014 22:20 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie bronienie, rąbnąłbym bezczelny elaborat lamentem abstrahującym benefikacją, ewentualnie
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 23-01-2014 22:37 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie bronienie, rąbnąłbym bezczelny elaborat lamentem abstrahującym benefikacją, ewentualnie wiarołomnym
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Kaero
Użytkownik
|
Dodane dnia 24-01-2014 17:25 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie bronienie, rąbnąłbym bezczelny elaborat lamentem abstrahującym benefikacją, ewentualnie wiarołomnym, instytucjonalnym
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 24-01-2014 20:31 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie bronienie, rąbnąłbym bezczelny elaborat lamentem abstrahującym benefikacją, ewentualnie wiarołomnym, instytucjonalnym nonsensem
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Kaero
Użytkownik
|
Dodane dnia 24-01-2014 20:38 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmaskulinizowaną miksturami indukującymi nieodwracalne innowacje natury alarmująco lepkiej, elastycznie lgnąc gumowym uchem, chutliwym, ulicznym, losowo odciętym, drastycznie rozpalonym, onanizującym neurotycznie, elektryzującym, lewitującym ekstrawagancko, krzyknąłbym: rozbudzona osteoporozo - spazmatycznie puchniesz utrudniając tchnienie całemu abstrakcyjnemu bąblowi banialuk, akademicko kontynuując oburęcznie bronienie, rąbnąłbym bezczelny elaborat lamentem abstrahującym benefikacją, ewentualnie wiarołomnym, instytucjonalnym nonsensem. STOP
Czuję
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wierszybajka
Użytkownik
|
Dodane dnia 24-01-2014 20:42 |
|
Czuję zapach
|
Zdobyć na wczoraj: Bezkresny kawałek nieba i dziurę pełną słońca.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 24-01-2014 21:25 |
|
Czuję zapach andronów
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
labedz
Użytkownik
|
Dodane dnia 24-01-2014 23:15 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami
|
Wolał umrzeć, niż dać się zabić.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 24-01-2014 23:46 |
|
Czuję zapach andronów nozdrzami ortodoksyjnego
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
labedz
Użytkownik
|