Witajcie
Portal Pisarski » Z innej beczki » Pokój przywitań
Autor
Witajcie
Apple Użytkownik
Dodane dnia 29-06-2008 16:09
taak zgadzam się, na przykład na pisze-wiersze.pl (gdzie przez długi czas przebywałam) nie działo się nic specjalnego... przybywało kilka wierszy, ludzie czytali, czasami oceniali... żadnych konkursów, sensownych tematów na forum. nie wiem jak jest teraz, bo to było z pół roku temu :)
"Jestem pyszałkiem. Egoistą. Uwielbiam poklask i lubię znajdować się w centrum uwagi. Pragnę chwały. Chcę, aby właśnie na mnie zależało Bogu i szatanowi. Chcę tego, chcę, chcę, chce, chcę.
Memnoch Diabeł
Zasady, zasady, zasady. Oni zawsze kończą, rozprawiając o zasadach. A ja kocham łamać wszelkie reguły, tak jak ludzie lubią rozbijać o ściany kominka szklanki, którymi wznieśli toast.
Opowieść o złodzieju ciał"
Do góry
Autor
RE: Witajcie
Usunięty Gość
Dodane dnia 29-06-2008 17:05
No u nas szefostwo dba, żebysmy się nie nudzili.B)
Do góry
Autor
Usunięty Gość
Dodane dnia 29-06-2008 17:30
Juz ja was w piątek rozruszam :D
Do góry
Autor
Arkady Użytkownik
Dodane dnia 29-06-2008 17:56
Różyczko, mnie to raczej trudno rozruszać... No chyba ,żę lubisz tańczyć, to owszem... Zazpowiada mi się tydzień bez komputera... Kto to wytrzyma... Pozdrawiam wszzystkich i życzę miłej zabawy...B)
Do góry
Autor
Dominik Użytkownik
Dodane dnia 29-06-2008 19:11
Witaj :-))
"Każda Twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą" - Prentice Mulford
Do góry
Autor
Apple Użytkownik
Dodane dnia 29-06-2008 19:40
Arkady - "mam tak samo jak Ty" ahh.. przepiękna piosenka :) aale nie o tym miałam mówić, mianowicie od wtorku leniuchuje we Włoszech bez dostępu do kompa. :) ;(
"Jestem pyszałkiem. Egoistą. Uwielbiam poklask i lubię znajdować się w centrum uwagi. Pragnę chwały. Chcę, aby właśnie na mnie zależało Bogu i szatanowi. Chcę tego, chcę, chcę, chce, chcę.
Memnoch Diabeł
Zasady, zasady, zasady. Oni zawsze kończą, rozprawiając o zasadach. A ja kocham łamać wszelkie reguły, tak jak ludzie lubią rozbijać o ściany kominka szklanki, którymi wznieśli toast.
Opowieść o złodzieju ciał"
Do góry
  • Skocz do forum:
Polecane
ShoutBox
  • Redakcja
  • 04/12/2025 11:42
  • Powodzenia wszystkim, kategoria konkursowa została już utworzona, można zgłaszać do niej teksty!
  • Darcon
  • 04/12/2025 11:25
  • Stało się, skład uczestników konkursu Malowanie Słowem zamknięty. Teraz czekamy na pierwsze konkursowe opowiadania. :)
  • Darcon
  • 29/11/2025 14:37
  • Uwaga! Zostało ostatnie miejsce w konkursie Malowanie Słowem! Nie zwlekaj, żeby nie żałować. :)
  • Kushi
  • 26/11/2025 21:13
  • Pada śnieg, pada śnieg... ;)
  • Miladora
  • 25/11/2025 21:06
  • Przyjdą następne, tylko nie wiadomo, czy jeszcze tej zimy. :) Ale oby. :)
  • Wiktor Orzel
  • 25/11/2025 14:19
  • Po zaspach w Krakowie już niestety nic nie zostało...
  • Darcon
  • 24/11/2025 07:29
  • Hej, Drodzy Użytkownicy. W konkursie "Malowanie Słowem" zostały już tylko trzy wolne miejsca. Nie zwlekajcie! Pozdrawiam. :)