| Autor |
Witajcie
|
Apple
Użytkownik
|
| Dodane dnia 29-06-2008 16:09 |
|
taak zgadzam się, na przykład na pisze-wiersze.pl (gdzie przez długi czas przebywałam) nie działo się nic specjalnego... przybywało kilka wierszy, ludzie czytali, czasami oceniali... żadnych konkursów, sensownych tematów na forum. nie wiem jak jest teraz, bo to było z pół roku temu
|
"Jestem pyszałkiem. Egoistą. Uwielbiam poklask i lubię znajdować się w centrum uwagi. Pragnę chwały. Chcę, aby właśnie na mnie zależało Bogu i szatanowi. Chcę tego, chcę, chcę, chce, chcę.
Memnoch Diabeł
Zasady, zasady, zasady. Oni zawsze kończą, rozprawiając o zasadach. A ja kocham łamać wszelkie reguły, tak jak ludzie lubią rozbijać o ściany kominka szklanki, którymi wznieśli toast.
Opowieść o złodzieju ciał"
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
RE: Witajcie
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 29-06-2008 17:05 |
|
No u nas szefostwo dba, żebysmy się nie nudzili.
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 29-06-2008 17:30 |
|
Juz ja was w piątek rozruszam
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Arkady
Użytkownik
|
| Dodane dnia 29-06-2008 17:56 |
|
Różyczko, mnie to raczej trudno rozruszać... No chyba ,żę lubisz tańczyć, to owszem... Zazpowiada mi się tydzień bez komputera... Kto to wytrzyma... Pozdrawiam wszzystkich i życzę miłej zabawy...
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Dominik
Użytkownik
|
| Dodane dnia 29-06-2008 19:11 |
|
| Witaj :-))
|
| "Każda Twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą" - Prentice Mulford
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Apple
Użytkownik
|
| Dodane dnia 29-06-2008 19:40 |
|
Arkady - "mam tak samo jak Ty" ahh.. przepiękna piosenka aale nie o tym miałam mówić, mianowicie od wtorku leniuchuje we Włoszech bez dostępu do kompa. ;(
|
"Jestem pyszałkiem. Egoistą. Uwielbiam poklask i lubię znajdować się w centrum uwagi. Pragnę chwały. Chcę, aby właśnie na mnie zależało Bogu i szatanowi. Chcę tego, chcę, chcę, chce, chcę.
Memnoch Diabeł
Zasady, zasady, zasady. Oni zawsze kończą, rozprawiając o zasadach. A ja kocham łamać wszelkie reguły, tak jak ludzie lubią rozbijać o ściany kominka szklanki, którymi wznieśli toast.
Opowieść o złodzieju ciał"
|
|
| Do góry |
|