Autor |
RE: ZAŚRODKOWANIE#16 - wyniki
|
alkestis
Użytkownik
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
kolbertyna
Użytkownik
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 25-05-2015 18:04 |
|
kolbertyna napisała: Aż się chce w takich projektach brać udział! Pełna profeska, a przy tym tak sympatycznie
Bardzo się cieszę. Uwielbiam Was motywować i nakręcać
|
Jestem kudłata, łaciata i piegata, lecz koło pióra równo mi to lata
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
ApisTaur
Użytkownik
|
Dodane dnia 25-05-2015 20:00 |
|
I ja przyłączam się do gratulacji dla laureatów ześrodkowania. Dzięki Wam jest motywacja do tego, by doskonalić swój warsztat i docierać do pokładów jescze nieodkrytych w sobie.
Gratuluje również nieocenionej akacjowej-agnes, za wzorowo poprowadzony konkurs.
Pozdrawiam też wszystkich uczestników całego przedsięwzięcia.
Niech wena Was nie opuszcza! :-)
PS: Dzięki za głosy na mój wiersz "Katharsis", ja nie głosowałem, trudno oceniać lepszych od siebie.:-)
Pozdrawiam.
ApisTaur
|
życie - powolny proces utylizacji materii organicznej (Ja) https://www.jamendo.com/artist/.../kartom?
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Tomek i Agatka
Użytkownik
|
Dodane dnia 09-06-2015 07:54 |
|
Zwycięska Zolu, AJW, Lenixie - nieco spóźnione, ale jak najbardziej szczere, gorące smocze Gratulacje!
Pięknie się było z Wami wszystkimi bawić, zwłaszcza że to mój pierwszy smoczy udział, i kto wie, może nie całkiem ostatni, jeśli tylko kapryśna wenna łaskawiej spojrzy zza wysokich szkieł.
Hihi, Tomgatek typował kolejno: 9, 20, 16, czyli okazuje się, że całkiem celne te smocze bliźniaki
I mówta co chceta, ale zwęszny i czujny smok bez smugi cienia najmniejszej wątpliwości wiedział, że dziewiątka musi i okaże się być Zolowa, a 20 Nalkowa jak nic! Skąd wiedział? Poliszynel! Wiedział i już! Jednego czego bystrzak nie mógł przewidzieć, a czemu się od dziś zupełnie i najdokładniej w tym nieodgadnionym świecie przyjrzy, to to, że Lenix pisze zaiście i kompletnie Nalkowo! Heh, a to dopiero historia!
Radosne podziękowania dla Akacjowej Agnes, za organizacyjną wirtuozerię i anielską cierpliwość do parzyście nieogarniętych stworzeń, z prośbą o dalsze łaski, nie zapeszając...
w obliczu nagłej potrzeby : )
I najgłębsze z najgłębszych, w dal rozpędzone ukłony dla wszystkich wytrwale czytających, a zwłaszcza tych, którzy zechcieli oddać głos na smoczy zwiersz.
A coby domknąć skrzętnie klamrę zasłużonych, ogniste i w róż wyraziste, najsłodsze i najbardziej truskawkowe buziaki dla niezwykłego wprost Kamyczka, który na tę edycję odważył się odczarować i złapać w ramki smoczą wennę. :* :*
Fiołki, buziołki
|
Dopóki wierzymy w soczystą zieleń słowa, dopóty istnieje szansa na słonecznomleczny wers (TiA + Kamyczek)
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Zola111
Recenzent
|
Dodane dnia 10-06-2015 18:45 |
|
Alke, TiA,
bardzo jest mi bardzo, że mnie rozpoznajecie. Fakt, że trochę i dziwno Buziaki.
|
zo
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Antek
Użytkownik
|
Dodane dnia 11-06-2015 02:02 |
|
nie złożyłem gratulacji? dałbym głowę, że składałem(i bym ją stracił)
Zolo, ajw, Lenixie - tak trzymać, kolejność możecie zmieniać gratulacje
|
Morze jest moim domem (Bałwan)
|
|
Do góry |
|