| Autor |
Cześć! :)
|
mcharazka
Użytkownik
|
| Dodane dnia 20-09-2015 20:45 |
|
Nazywam się Mateusz, jestem miłośnikiem fantastyki i rpg. Mieszkam i pracuję w Norwegii, dokładniej niedaleko Bergen. Zawsze chciałem pisać i postanowiłem wziąć się za to konkretniej. Już w pierwszej klasie gimnazjum pisywałem opowiadania do gazetki szkolnej.
Niestety wciąż nie studiowałem, ale mam w planach. Z marzeń nigdy się nie rezygnuje!
Moi ulubieni pisarze to Eddings, Sapkowski, Erikson, Pratchett i ta, która sprawiła, że pokochałem fantasy - Anne McCaffrey, matka smoków.
Liczę na zawarcie tutaj wielu znajomości, jako, że życie za granicą wiąże się z ograniczonym dostępem do podobnych sobie ludzi.
Miło mi wszystkich poznać
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
RE: Cześć! :)
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
mcharazka
Użytkownik
|
| Dodane dnia 20-09-2015 22:46 |
|
W zasadzie po krytykę tutaj przybyłem, że tak powiem Czuję, że momentami mi czegoś brakuje, ale nie wiem czego. Samą historię znam dobrze, choć do zakończenia mi jeszcze daleko. Jeśli zmieszczę się w trylogii, będzie dobrze ;d
Właśnie dobrych znajomych szukam! Takich, którzy wiedzą jak i co należy skrytykować, a co pochwalić ^^
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Tenebris
Użytkownik
|
| Dodane dnia 20-09-2015 23:21 |
|
| Witaj. Miło Cię poznać Mateuszu. Pisz, pisz i pisz. Jestem strasznie ciekawa, co nam zaprezentujesz.
|
| "I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką."
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
mcharazka
Użytkownik
|
| Dodane dnia 21-09-2015 17:30 |
|
Narazie poprawiłem i oddzieliłem od całości dwie części, siedzą w poczekalni. Mam nadzieję, że moje dziecko, albo raczej jeszcze płód, zostanie tutaj ciepło przyjęty
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
BeNeK
Użytkownik
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
faith
Użytkownik
|
| Dodane dnia 21-09-2015 22:15 |
|
Witaj Liczymy, że się tutaj zadomowisz... i nie uciekniesz w przestrachu
|
Jest nas sosen w lesie wiele,
jeśli umiem to się z nimi rozdarciem dzielę.
Bywają sosny, co się wiatrom nie skłonią,
ale mój pień wiotki, wiatr zwykł kłaść go dłonią.
Lao Che
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
mcharazka
Użytkownik
|
| Dodane dnia 21-09-2015 23:09 |
|
Ucieczka nie wchodzi w grę; że tak na Bogusia Lindę powiem "słowa ucieczka, nie ma, w moim słownikuu" ;D
Z zadomowieniem mam nadzieję, że jakoś pójdzie. Myślę, że w komentarzach pod historią, którą piszę, przełamane zostaną pierwsze i ostatnie lody. Później będzie z górki
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Silvus
Użytkownik