Cześć! :)
Portal Pisarski » Z innej beczki » Pokój przywitań
Autor
Cześć! :)
mcharazka Użytkownik
Nazywam się Mateusz, jestem miłośnikiem fantastyki i rpg. Mieszkam i pracuję w Norwegii, dokładniej niedaleko Bergen. Zawsze chciałem pisać i postanowiłem wziąć się za to konkretniej. Już w pierwszej klasie gimnazjum pisywałem opowiadania do gazetki szkolnej.
Niestety wciąż nie studiowałem, ale mam w planach. Z marzeń nigdy się nie rezygnuje! :)
Moi ulubieni pisarze to Eddings, Sapkowski, Erikson, Pratchett i ta, która sprawiła, że pokochałem fantasy - Anne McCaffrey, matka smoków.
Liczę na zawarcie tutaj wielu znajomości, jako, że życie za granicą wiąże się z ograniczonym dostępem do podobnych sobie ludzi.
Miło mi wszystkich poznać :D
Do góry
Autor
RE: Cześć! :)
akacjowa agnes Użytkownik
Dodane dnia 20-09-2015 21:04
Pisz, Mateuszu, wstawiaj na PP, a znajomych zdobędziesz z pewnością :) Dobrze przyjmuj krytykę, bo lepiej mieć dobrych znajomych :)
Jestem kudłata, łaciata i piegata, lecz koło pióra równo mi to lata ;)
Do góry
Autor
mcharazka Użytkownik
W zasadzie po krytykę tutaj przybyłem, że tak powiem :p Czuję, że momentami mi czegoś brakuje, ale nie wiem czego. Samą historię znam dobrze, choć do zakończenia mi jeszcze daleko. Jeśli zmieszczę się w trylogii, będzie dobrze ;d
Właśnie dobrych znajomych szukam! Takich, którzy wiedzą jak i co należy skrytykować, a co pochwalić ^^
Do góry
Autor
Tenebris Użytkownik
Dodane dnia 20-09-2015 23:21
Witaj. Miło Cię poznać Mateuszu. Pisz, pisz i pisz. Jestem strasznie ciekawa, co nam zaprezentujesz.
"I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką."
Do góry
Autor
mcharazka Użytkownik
Narazie poprawiłem i oddzieliłem od całości dwie części, siedzą w poczekalni. Mam nadzieję, że moje dziecko, albo raczej jeszcze płód, zostanie tutaj ciepło przyjęty :D
Do góry
Autor
BeNeK Użytkownik
Dodane dnia 21-09-2015 18:12
I ja cię witam ;) z chęcią przeczytam twoje dziecko ;) i gratuluję wyboru bo pp jest bardzo przyjazny ;) mam nadzieję, że często będziemy się "widywać" pod tekstami ;)
Tęskno mi do czegoś, czego nie dane mi było poznać...
Do góry
Autor
faith Użytkownik
Dodane dnia 21-09-2015 22:15
Witaj :) Liczymy, że się tutaj zadomowisz... i nie uciekniesz w przestrachu:)
Jest nas sosen w lesie wiele,
jeśli umiem to się z nimi rozdarciem dzielę.
Bywają sosny, co się wiatrom nie skłonią,
ale mój pień wiotki, wiatr zwykł kłaść go dłonią.

Lao Che
Do góry
Numer GG
Autor
mcharazka Użytkownik
Ucieczka nie wchodzi w grę; że tak na Bogusia Lindę powiem "słowa ucieczka, nie ma, w moim słownikuu" ;D
Z zadomowieniem mam nadzieję, że jakoś pójdzie. Myślę, że w komentarzach pod historią, którą piszę, przełamane zostaną pierwsze i ostatnie lody. Później będzie z górki :D
Do góry
Autor
Silvus Użytkownik
Dodane dnia 22-09-2015 16:32
Witaj!

Pozdrawiam,
Silv.
Do góry
  • Skocz do forum:
Polecane
ShoutBox
  • Redakcja
  • 04/12/2025 11:42
  • Powodzenia wszystkim, kategoria konkursowa została już utworzona, można zgłaszać do niej teksty!
  • Darcon
  • 04/12/2025 11:25
  • Stało się, skład uczestników konkursu Malowanie Słowem zamknięty. Teraz czekamy na pierwsze konkursowe opowiadania. :)
  • Darcon
  • 29/11/2025 14:37
  • Uwaga! Zostało ostatnie miejsce w konkursie Malowanie Słowem! Nie zwlekaj, żeby nie żałować. :)
  • Kushi
  • 26/11/2025 21:13
  • Pada śnieg, pada śnieg... ;)
  • Miladora
  • 25/11/2025 21:06
  • Przyjdą następne, tylko nie wiadomo, czy jeszcze tej zimy. :) Ale oby. :)
  • Wiktor Orzel
  • 25/11/2025 14:19
  • Po zaspach w Krakowie już niestety nic nie zostało...
  • Darcon
  • 24/11/2025 07:29
  • Hej, Drodzy Użytkownicy. W konkursie "Malowanie Słowem" zostały już tylko trzy wolne miejsca. Nie zwlekajcie! Pozdrawiam. :)