Autor |
RE: Poznajemy się :)
|
Apple
Użytkownik
|
Dodane dnia 29-06-2008 21:30 |
|
witamy witamy
|
"Jestem pyszałkiem. Egoistą. Uwielbiam poklask i lubię znajdować się w centrum uwagi. Pragnę chwały. Chcę, aby właśnie na mnie zależało Bogu i szatanowi. Chcę tego, chcę, chcę, chce, chcę.
Memnoch Diabeł
Zasady, zasady, zasady. Oni zawsze kończą, rozprawiając o zasadach. A ja kocham łamać wszelkie reguły, tak jak ludzie lubią rozbijać o ściany kominka szklanki, którymi wznieśli toast.
Opowieść o złodzieju ciał"
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
dagny_d
Użytkownik
|
Dodane dnia 29-06-2008 22:58 |
|
Witajcie
Popełniłam już pewne opowiadanie, ale nie dopełniłam etykiety smiley. Jestem z Warszawy, z wykształcenia historyk, z wyboru felczer ludzkich dusz, z zamiłowania florysta. Zdarza mi się coś napisać i opublikować, albo napisać, ale wrzucić do szuflady. Jestem takim twórczym naturszczykiem. Ktoś z moich poprzedników napisał, że na innych portalach literackich jest martwo. Ludzie czytają lecz nie komentują. Cieszę się, że tutaj wre życie. Liczę na Wasze opinie, komentarze, odczucia.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Arkady
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-06-2008 00:31 |
|
Po informacji od Administratora "Ku pokrzepieniu dusz" (czyje to, nie wiem-skleroza), może ktoś mi jeszcze powie jak tego anonima zamienić na zdjęcie... Takie ładne Ferrari dodałem i nie umiem władować go na właściwe miejsce...
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
ginger
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-06-2008 00:43 |
|
Klikasz sobie "edytuj profil", i tam na samym dole wstawiasz obrazek. Nic trudnego. Tylko nie może być większy niż ileś tam
|
que bonito seria tu mar si suspiera yo nadar
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Arkady
Użytkownik
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
ginger
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-06-2008 08:48 |
|
"Wszystko jest trudne, zanim stanie się proste" - jedno z ulubionych powiedzonek tatusia mojego...
Gratuluję i witam serdecznie
Naprawdę śliczne autko
|
que bonito seria tu mar si suspiera yo nadar
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Caroline
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-06-2008 13:51 |
|
Witam naszego miłośnika Ferrari I wszystkich pozostałych, w tym roztańczoną koleżankę
|
"Bądź sobą, życie jest za krótkie żeby być kimś innym"
''Życie jest za krótkie żeby przeżywać ten sam dzień dwa razy''
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
tusiaaa
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-07-2008 12:09 |
|
Hej. Jestem Marta, choć wolę do rymu być Martą Obdartą, bo w istocie trochę jestem sponiewierana, gdyż za bardzo włóczę się po Bełchatowie. Jak wracam to zwykle dla odpoczynku coś popiszę. Już nawet dość sporo tego wyszło. Niektórzy znają mnie nawet pod pseudonimem Bogumiła, ale to bardzo długa historia związana z pewną zabawą, którą wymyśliłam jak byłam w gimnazjum. Od jednego mojego bohatera jestem też Euze, a inni moi znajomi też się odpowiednio ponazywali, gdyż uznali, że są do nich podobni, a potem z przyzwyczajenia już brałam ksywy różnych osób i dokładałam ich jako nowych postaci ze swoim zupełnie odrębnym światem. Podobają mi się dziwaczne imiona i często je stosuje. Ponadto lubię muzykę, a w szczególności chodzić na koncerty. Po za tym zajmuję się sprzątaniem, jakiś mam taki zwyczaj. No co, każdy ma coś nietypowego w sobie. Ogólnie to lubię głupie teksty, które potem powtarzam, ale staram się powstrzymywać. Ponadto nic więcej realnego mnie nie dotyczy, ogólnie jest jakoś na wspak z prawdopodobnością, ponieważ zwykle razem z innymi zajmuję się konfabulacją i to w dodatku tak dosyć często. Chyba już u nas ludzie mają taki zwyczaj, więc z ulgą przyjmuję coś, co nas od tego oderwie, czyli robienie porządków domu. Nawet specjalnie dla mnie niektórzy zorganizowali zmyśloną firmę sprzątającą. Po za tym jestem całkowicie normalna i spokojna i w pełni potrafiąca się uporać z bałaganem.
|
"Prawdziwa legenda jest najbardziej kolorowa"
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-07-2008 19:30 |
|
hmm. w takim razie tusiuuu witamy. ;] tu jest wirtualnie. ale realnie.
miło, że jesteś.
|
Nie byłem poetą.
Ta świadomość nie przyniosła ulgi, tylko wściekłość, że prawa ewolucji mogły wyposażyć jeden i ten sam umysł w taką wrażliwość i taką nieudolność.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
bosski_diabel
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-07-2008 19:58 |
|
Mar..tusiu pewnie od tego powstało! i powodzenia!
|
...jeśli chodzi o miłość jestem dachowcem
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Dzon
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-07-2008 21:37 |
|
Zostańcie z nami!
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Vanillivi
Użytkownik
|
Dodane dnia 03-07-2008 02:22 |
|
witaj Tusiu.
|
http://www.cala-reszta-nocy.blogspot.com Mój blog o życiu, podróżach i pisaniu.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Hyper
Użytkownik
|
Dodane dnia 03-07-2008 15:04 |
|
Ja jestem newsem... Witajcie! Dobrze mi się zrobiło na tym portalu, gdzie nagle wśród swoich normalnych-dziwolągów swojsko można się poczuć. Ale nie mogę zamieścić awatarka ma odpowiednią wielkość i piksele i kilobajty i nic. W każdym razie witam jeszcze raz. Może, jak się już zadomowię tutaj troszkę, nauczę się obsługiwać to i owo...
|
RYBA rządzi, RYBA radzi, RYBA nigdy cię nie zdradzi!.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wiktor Orzel
Administrator
|
Dodane dnia 03-07-2008 15:47 |
|
Witamy
Spróbuj zmienić nazwę pliku graficznego. Może to coś da.
|
wiktororzel.pl
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Hyper
Użytkownik
|
Dodane dnia 03-07-2008 16:05 |
|
Dzięki, Dzięki, zdaje się, że zadziałało
|
RYBA rządzi, RYBA radzi, RYBA nigdy cię nie zdradzi!.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
vena1980
Użytkownik
|
Dodane dnia 04-07-2008 11:17 |
|
Witajcie, jestem nowa
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Usunięty
Gość
|
Dodane dnia 04-07-2008 11:19 |
|
witamy a coś więcej o sobie? jak do nas trafiłaś? co pisujesz?
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
vena1980
Użytkownik
|
Dodane dnia 06-07-2008 14:05 |
|
hej, trafiłam przez portal poeci.com. Od wielu lat piszę wiersze, miałam już swoje publikacje, ale ciągle tej najbardziej upragnionej nie. Cenne są dla mnie wszelkie Wasze komentarze, aby móc pracować jeszcze lepiej nad tekstami.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
smokooka
Użytkownik
|
Dodane dnia 06-07-2008 14:15 |
|
Witam się serdecznie i zapraszam do komentowania moich wierszy. Proszę się nie krępować, mam trochę dystansu do nich, wciąż się uczę wyrażać myśli
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wiktor Orzel
Administrator
|