| Autor |
hej:*
|
|
Malwis892
Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-07-2008 19:01 |
|
witam wszystkich...ja również jestem tu nowa...mieszkam w centrum Polski mam 19 lat, i po ostatnich rozterkach miłosnych naszła mnie wena i napisałam dwa wiersze...pewnie nie są idealne..ale mam nadzieję, ze choć kilku osóbkom się spodobają..zapraszam do czytania, oceniania i komentowania..przede wszystkim liczę na szczerość..pozdrawiam serdecznie:*
|
| "[...] Jedna kropla miłości jest więcej warta, niż ocean dobrych chęci i rozumu [...]"
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
RE: hej:*
|
Apple
Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-07-2008 21:14 |
|
Maliws nie dołuj się tak. życie na jednym facecie się nie kończy
|
"Jestem pyszałkiem. Egoistą. Uwielbiam poklask i lubię znajdować się w centrum uwagi. Pragnę chwały. Chcę, aby właśnie na mnie zależało Bogu i szatanowi. Chcę tego, chcę, chcę, chce, chcę.
Memnoch Diabeł
Zasady, zasady, zasady. Oni zawsze kończą, rozprawiając o zasadach. A ja kocham łamać wszelkie reguły, tak jak ludzie lubią rozbijać o ściany kominka szklanki, którymi wznieśli toast.
Opowieść o złodzieju ciał"
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Malwis892
Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-07-2008 21:37 |
|
| Dzięki bardzo:* no pewnie że się nie kończy..ale być może przegapiłam coś co wiele znaczyło w moim życiu..i zrobiłam to na własne życzenie..a teraz pluje sobie w twarz...;-/ pewnie, ze zapraszam..moze kiedyś "stworze" coś godnego czytania..
|
| "[...] Jedna kropla miłości jest więcej warta, niż ocean dobrych chęci i rozumu [...]"
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Apple
Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-07-2008 21:56 |
|
| Rzepuś, cierpienie przez miłość tworzy te same, banalne wiersze... być może inaczej ubrane w słowa, ale do mnie nie przemawiają...
|
"Jestem pyszałkiem. Egoistą. Uwielbiam poklask i lubię znajdować się w centrum uwagi. Pragnę chwały. Chcę, aby właśnie na mnie zależało Bogu i szatanowi. Chcę tego, chcę, chcę, chce, chcę.
Memnoch Diabeł
Zasady, zasady, zasady. Oni zawsze kończą, rozprawiając o zasadach. A ja kocham łamać wszelkie reguły, tak jak ludzie lubią rozbijać o ściany kominka szklanki, którymi wznieśli toast.
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Malwis892
Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-07-2008 10:14 |
|
| Pewnie tak...ale czasem i takie wiersze są potrzebne...
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Apple
Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-07-2008 12:19 |
|
| czasem? sorry ale jest ich aż za nadto...
|
Memnoch Diabeł
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Malwis892
Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-07-2008 13:11 |
|
| no być może wiele osób jest w kiepskim nastroju i tak powstają takie wiersze...
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Apple
Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-07-2008 13:46 |
|
więc Ty bądź inna i napisz wesoły
|
Memnoch Diabeł
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Malwis892
Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-07-2008 19:38 |
|
hehe no pewnie kiedyś napiszę... jak będę wesoła..
|
|
|
| Do góry |
|