Autor |
Nawiążę współpracę z początkującym pisarzem
|
marlolipow
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-12-2016 12:32 |
|
Jestem autorem kilku książek biznesowych i przymierzam się do napisania powieści. Poszukuję utalentowanego pisarza debiutanta, który chciałby dorobić jako redaktor mojej nowej książki. Jeżeli masz bardzo zwięzły styl pisania, czyta się twoją twórczość bardzo płynnie, piszesz krótkie zdania to myślę, że nawiążemy współpracę. Jeżeli jesteś zainteresowany/zainteresowana to podeślij fragment (2 tys. znaków) swojej twórczości. Zapłacę dobrą cenę. marlolipow@gmail.com
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Nawiążę współpracę z początkującym pisarzem
|
niewidoczna
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-12-2016 15:36 |
|
Redaktor, czyli wg Ciebie kto? Korektor czy wspólnik?
Jeżeli korektor, to szukaj kogoś, kto może nie tyle ma lekkie pióro, tylko zna się na gramatyce, ortografii i innych takich.
Jeżeli szukasz wspólnika, to licz się, że taka osoba pisze pięknie i zgrabnie, ale po pierwsze, jest twórcą w rozwianym szalu, który będzie miał własne wizje Twoich pomysłów.
Oczywiście, można połączyć te dwie funkcje, ale wtedy książka będzie bardziej "czyjaś" niż Twoja, więc może się okazać, że stawka rośnie.
Dobra cena dobrej cenie nierówna.
|
"Jeśli kochać, to niebanalnie
Marzyć o tym, co nierealne
Jeśli kochać, to całkowicie
W nawias co dzień brać życie (swe)."
/Plateau/
Oświecenie przychodzi z nieba...
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
szaman594
Użytkownik
|
Dodane dnia 13-01-2017 11:54 |
|
A ja byłbym zainteresowany propozycją i nie chodzi mi o pieniądze. Zawsze interesują mnie nieszablonowe wyzwania. Rozwiń temat i skontaktuj sie ze mna andrzej594@interia.pl
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
LiliannaPopin
Użytkownik
|