Autor |
RE: W komputerze czy na papierze?
|
Floydzislav
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2009 22:27 |
|
Ja piszę wyłącznie na kompuerze, chyba, że nie mam go akurat pod ręka - jestem poza domem, itp. Wtedy najczęsciej pisze na luźych kartkach, ale i tak wszystko (oprócz totalnych gniotów wg mojej późniejszej oceny ) ląduje na dysku twardym...
|
"nie ma ciemnej strony Księżyca... tak na prawdę jest cały ciemny"
tDSotM - PF - 1973
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Ita Mrozna
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2009 23:15 |
|
Właśnie, co wam za różnica, skoro i tak prędzej czy później prawie wszystko ładujecie do neta - no, może oprócz tych wierszy "dla siebie", których wstydzicie się albo po prostu nie chcecie pokazać? Hę?
Swoją drogą, nienawidzę swoich "szprotek" i "kundli" przepisywać na komp, bo klawiatura mi taką trawą zarosła, że enter mi się myli ze spacją i później ludzie myślą, że moje wypasione wiersze z rymami składanymi i gramatycznymi to jakieś gnioty
|
Jedyny świat, jaki istnieje, znajduje się za naszymi oczami.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Floydzislav
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2009 23:19 |
|
Cytat: i tak prędzej czy później prawie wszystko ładujecie do neta - no, może oprócz tych wierszy "dla siebie", których wstydzicie się albo po prostu nie chcecie pokazać? Hę?
Ja już w necie z dore półtora roku nie publikuję (nie widzę większego powodu, na pochwaly łasy nie jestem, a i znam niestety przypadki kradzieży wlasnosci intelektualnej także najzwyklejszych, szeregowych twórców, i ściagania z tego róznych korzyści), a większość moich tworów zna jakże wąskie grono ludzi zaufanych i lubiących czytać i recenzować. Co nieco poszło na kilka konkursów, to prawda... a reszta czeka na dokonczenie/zebranie w tomik, tom/rozwinięcie i publikację
|
tDSotM - PF - 1973
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Ita Mrozna
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2009 23:26 |
|
Czy pozwolisz mi pójść na łatwiznę Floydzislavie, i pozwolisz mi zapoznać się z Twoją sekretną twórczością? Jestem bardzo ciekawa i jej, i tego, czy uda mi się pikusiem wkręcić się do grona zaufanych osób
A co do tematu (żeby nie było, że offtop) - to, ej, wiecie co? Na papierze.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Floydzislav
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2009 23:28 |
|
Cytat: Czy pozwolisz mi pójść na łatwiznę Floydzislavie, i pozwolisz mi zapoznać się z Twoją sekretną twórczością? Jestem bardzo ciekawa i jej, i tego, czy uda mi się pikusiem wkręcić się do grona zaufanych osób
pomyślę, zapraszam na pw celem dokładniejszych uzgodnień
aby nie było OT: czasem mam zamiar napisac co nieco na papierze - wtedy, gdy pojawiają się urojone myśli na temat zawrotnych cen owych rękopisów w przyszłości
|
tDSotM - PF - 1973
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Ita Mrozna
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2009 23:32 |
|
Cytat: Floydzislav napisał/a:
a y nie było OT: czasem mam zamiar napisac co nieco na papierze - wtedy, gdy pojawiają się urojone myśli na temat zawrotnych cen owych rękopisów w przyszłości
Taaa, te myśli przyprawiają o drganie przepony, pot na rękach i zamglone oczy
|
|
|
Do góry |
|