Autor |
Pojedynki literackie
|
Krzysztof Konrad
Użytkownik
|
Dodane dnia 18-01-2018 17:50 |
|
Siedzę sobie w pracy i myślę. Co by było, gdyby tak stworzyć nową formę prezentacji umiejętności literackich? Gdyby tak jedna osoba mogła wyzywać drugą osobę na pojedynek w prozie/poezji i poddać to głosowaniu w czasie rzeczywistym? Czy interesowalaby Was tak forma rozrywki? To luźna sugestia, ale zawsze mogłaby przerodzić się w coś sensownego
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
RE: Pojedynki literackie
|
Silvus
Użytkownik
|
Dodane dnia 18-01-2018 18:05 |
|
Krzysztof Konrad napisał: Gdyby tak jedna osoba mogła wyzywać drugą osobę na pojedynek w prozie/poezji i poddać to głosowaniu w czasie rzeczywistym?
Mnie by i interesowało, jako obserwatora, ale ten czas rzeczywisty - tak trochę średnio mi się widzi, żeby był możliwy.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Krzysztof Konrad
Użytkownik
|
Dodane dnia 18-01-2018 18:49 |
|
Mnie to nie przeszkadza, że głosowanie trochę by potrwalo. Można ten pomysł ulepszać cały czas
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Silvus
Użytkownik
|
Dodane dnia 18-01-2018 22:26 |
|
A jak zdefiniowałbyś kryteria oceny?
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Krzysztof Konrad
Użytkownik
|
Dodane dnia 19-01-2018 10:23 |
|
Gdyby nałożyć powłokę graficzną, to można by dawać plusy do teksu, który zdaniem glosujacego wygrał. Innym wyjściem mogła by być punktacja 1-10 i wtedy punkty by się sumowaly.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Silvus
Użytkownik
|
Dodane dnia 19-01-2018 15:40 |
|
Rozumiem, ja pytałem o kryteria, ale z tego, co mówisz, wynika, że przyjęłoby się, że czytelnik kierowałby się swoim gustem. No to niech się ktoś jeszcze wypowie, bo ja nigdy dobry nie byłem w organizacji niczego.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Krzysztof Konrad
Użytkownik
|
Dodane dnia 19-01-2018 15:48 |
|
Jak widać, nie mam tu siły przebicia. Może gdyby ktoś inny na to wpadł, to byłby jakiś odzew.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Silvus
Użytkownik
|
Dodane dnia 19-01-2018 16:00 |
|
Krzysztof Konrad napisał: Jak widać, nie mam tu siły przebicia. Może gdyby ktoś inny na to wpadł, to byłby jakiś odzew.
A gdzie ma się siłę przebicia? Krzysztofie, mówimy o internecie. Nie przejmuj się, jeśli nikt nie odpowiada przez kilka dni. Jest tyle zmiennych, od których to zależy... Myślę, że czekanie jest w miarę dobre.
|
|
|
Do góry |
|