Autor |
RE: Wyniki Zaśrodkowania#33
|
Gramofon
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-03-2021 17:30 |
|
Tak, zamieściłem swój wiersz na swoim fb, proszę o dyskwalifikacje, dziękuję, pozdrawiam.
|
https://www.facebook.com/geopoeta/
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Zola111
Recenzent
|
Dodane dnia 02-03-2021 18:57 |
|
Nikt nikogo nie będzie dyskwalifikował, jednak proszę, by na przyszłość sytuacja się nie powtórzyła. Bo zawsze może się pojawić ktoś taki jak stonedbirt i zdemaskować. W regulaminie konkursu Zaśrodkowanie chodzi głównie o dyskrecję i zakaz publikowania wierszy konkursowych u nas, tutaj, czyli na Portalu Pisarskim. Ale byłoby dobrze, gdyby nie dawać asumptu do podobnej dyskusji, która nota bene jest niekulturalna i obraża sam konkurs jak i jego uczestników.
Uwaga: Niniejszym dodaję do regulaminu konkursu klauzulę o nieumieszczaniu treści wiersza nigdzie, na żadnym innym forum i w mediach społecznościowych przed ogłoszeniem wyników tego konkursu.
Ps. Ludziska kochane! To jest zabawa poetycka, nikt tu nie wypracuje nagrody za grube tysiące, nikt z powodu laurów w Zaśrodkowaniu dotąd nie został nominowany do literackiego Nobla, jednak... Przypominam, że nawet w małych rzeczach warto darzyć siebie samego i innych szacunkiem. Nikt tu nie walczy o order z ziemniaka, nikt też nie powinien nikogo obrażać.
|
zo
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Esy Floresy
Redaktor
|
Dodane dnia 02-03-2021 21:38 |
|
Podpisuję się pod wypowiedzą Zoli wszystkimi swoimi esami i floresami. Grajmy ze sobą fair
|
Możemy być tylko tym kim jesteśmy, nikim więcej i nikim mniej.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
wiosna
Użytkownik
|
Dodane dnia 03-03-2021 09:36 |
|
Też całkowicie popieram Zolę.
Przecież to tylko zabawa.
Nigdy nie dostałam zwiędniętych kwiatów i orderu z ziemniaka i niech tak zostanie.
Jeszcze raz gratki dla Gramofona i wszystkich uczestników.
Podziękowania dla Zoli za organizację
|
Zielenię się, wypuszczam pierwsze słowa...
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Zola111
Recenzent
|
Dodane dnia 04-03-2021 00:59 |
|
Dziękuję, Wiosenko. Bardzo mi miło.
|
zo
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Darcon
Redaktor
|
Dodane dnia 16-03-2021 20:22 |
|
Nagroda dla głosującego dotarła. Nic wcześniej Gretkowskiej nie miałem w rękach, więc z chęcią się zapoznam, tym bardziej, że to taki przewodnik - nie przewodnik.
Dziękuję i pozdrawiam.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Zola111
Recenzent
|
Dodane dnia 21-03-2021 00:30 |
|
Ufff, kamień mi spadł z serca, bo szła i szła... Cieszę się bardzo. Pozdrawiam, z.
|
zo
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Gramofon
Użytkownik
|
Dodane dnia 25-03-2021 11:49 |
|
To kiedy to nowe zaśrodkowanie?
|
https://www.facebook.com/geopoeta/
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Zola111
Recenzent
|
Dodane dnia 29-03-2021 02:20 |
|
Gramofon napisał: o kiedy to nowe zaśrodkowanie?
Zaczniemy pisać w maju, tak więc ogłoszę nowe ramy z końcem kwietnia. Poeci troszkę chcą odpocząć. Ale cieszę się, że tak się palisz do nowego Zaśrodkowania#34. Pozdrawiam,
z.
|
zo
|
|
Do góry |
|