Publiczne Czytanie przy ognisku na forcie
Autor
Publiczne Czytanie przy ognisku na forcie
Senrix Użytkownik
Dodane dnia 24-09-2025 20:47
Witajcie!
Zjawiam się tutaj z mam nadzieję ciekawą propozycją jaką jest wskrzeszenie idei Publicznego Czytania i Czytanie Jest Trendy.
Od kilku lat jestem wolontariuszem na Forcie Ia w Poznaniu i pomyślałem, że nadszedł czas by przywrócić do życia inicjatywę która bardzo mi się podobała a została zarzucona (niestety).

Rozmawiałem z Tomkiem Obłudą i podpiął się do wydarzenia jako Czytanie Jest Trendy.
Ta edycja będzie różnić się od poprzednich miejscem i klimatem.

Zapraszam was wydarzenie którego Publiczne Czytanie będzie częścią, link znajduje się poniżej.
Co mogę skrótowo wam powiedzieć:

27.09.2025 Fort Ia w Poznaniu ul. Gołężycka 32

Instrukcje dojazdu w mapach google "Twierdza Poznań - Fort Ia"
https://share.google/NkUEhOJ44Wr9rWNto

- Akcja Sprzątania Świata
- Piknik forteczny
- Zwiedzanie fortu
- Rozkminy przy ognisku - więcej w wydarzeniu
- Publiczne Czytanie przy ognisku
- pokaz fireshow

Link do wydarzenia
https://www.facebook.com/events/3132832736883892

Być może inicjatywa tutaj jest zaledwie punktem programu, jednak od czegoś należy zacząć.
Zachęcam i zapraszam wszystkich do zapoznania się z programem i do zadawania pytań! :)
Cytat:
Jestem niczym neon, błyskam by móc w pełni zaświecić.

Tomasz Kąkolewski. (ja)
Do góry
Numer GG
Autor
RE: Publiczne Czytanie przy ognisku na forcie
Redakcja Administrator
Następnym razem prośba o informację wcześniej, postaramy się wtedy nagłośnić i wesprzeć medialnie, jak tylko możemy. Fajnie, że inicjatywa jest wskrzeszana!
Do góry
  • Skocz do forum:
Polecane
ShoutBox
  • Darcon
  • 09/01/2026 08:00
  • Mamy to. :) Pierwszy utwór konkursu "Malowania słowem" dostępny na stronie głównej. EDIT. Mamy już dwa utwory :)
  • Redakcja
  • 07/01/2026 13:49
  • Wszystkiego dobrego Wszystkim Portalowiczom!
  • Kushi
  • 04/01/2026 21:22
  • Wszystkiego najlepszego w Nowym 2026 roku dla całego Portalu Pisarskiego <3 :)
  • JOLA S.
  • 01/01/2026 21:17
  • Dobry wieczór w Nowym 2026 Roku. Dawno mnie tu nie było. Piękne wspomnienia były silniejsze. Do siego dla wszystkich i do usłyszenia.
  • Janusz Rosek
  • 01/01/2026 11:11
  • Szczęśliwego Nowego Roku 2026 i spełniania marzeń.
  • Redakcja
  • 04/12/2025 11:42
  • Powodzenia wszystkim, kategoria konkursowa została już utworzona, można zgłaszać do niej teksty!
  • Darcon
  • 04/12/2025 11:25
  • Stało się, skład uczestników konkursu Malowanie Słowem zamknięty. Teraz czekamy na pierwsze konkursowe opowiadania. :)
  • Darcon
  • 29/11/2025 14:37
  • Uwaga! Zostało ostatnie miejsce w konkursie Malowanie Słowem! Nie zwlekaj, żeby nie żałować. :)