| Autor |
RE: Czy wygląd jest dla was najważniejszy?
|
Miladora
Użytkownik
|
| Dodane dnia 16-12-2008 19:53 |
|
Z bajki dla dzieci, Kreciku, więc uważaj... 
Przepraszam, czy wyliniałeś od ciągłego głaskania?
|
| Zawsze tkwi we mnie coś, co nie przestaje się uśmiechać (Romain Gary).
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
valdens
Użytkownik
|
| Dodane dnia 16-12-2008 19:57 |
|
|
| - Pływanie wyszczupla - powiedział wieloryb.
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Arkady
Użytkownik
|
| Dodane dnia 16-12-2008 19:58 |
|
Właściwie to nie wiem, czy od głaskanie, czy se starości... ALE CHCĘ WIEDZIEĆ Z JAKIEJ BAJKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo moja koleżanka (8l) nie daje mi spokoju... A mam kater i nie mogę jejj całować.... Ratujcie...
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Arkady
Użytkownik
|
| Dodane dnia 16-12-2008 20:16 |
|
Rzeptuś, Kochana za co?..... Przecież ja Cię kocham... A te oczka i ta mi się podobają.... Sam coś wymyślę... Tylko nie wyłączaj mnie .... PROSZĘ....
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Arkady
Użytkownik
|
| Dodane dnia 16-12-2008 20:40 |
|
No... POdobają mi się Twoje oczka... no i te ... pod powiedzeniem pana H. Sienkiewicza ( skądś tego pana znam, ale... o ta skleroza)
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
KenG
Użytkownik
|
| Dodane dnia 16-12-2008 20:42 |
|
Cytat: Tomi napisał/a:
Droga KenG 
Czytając Twoją wypowiedź mam wrażenie, że nie lubisz chłopców. Dlaczego? Czy dlatego, że są inaczej skonstruowani niż kobiety?
A gdzie tam Nie lubię chłopców tylko czasem - zwłaszcza kiedy rano marszczą czoło i mają pretensje, że hałasuję przygotowując się do wyjścia na zajęcia, a oni spać nie mogą, bo zajęcia owe mają dopiero na 13 A z szufladkowaniem mówiłam już, że nie wrzucam wszystkich do jednego wora. Czasem po prostu trafiają się trudne egzemplarze, z którymi trzeba się poborykać. Zresztą w obu płciach jest tak samo.
|
| "Boże! Proszę, daj mi siłę, abym pogodził się z tym, czego zmienić nie mogę; odwagę, abym zmienił to, co zmienić mogę i mądrość, abym potrafił odróżnić jedno od drugiego." <Reinhold Niebuhr>
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Arkady
Użytkownik
|
| Dodane dnia 16-12-2008 20:46 |
|
Super, muszę neta poszukać... A Twoje oczka przepiękne... Idę pomarzyć...
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
ginger
Użytkownik
|
| Dodane dnia 16-12-2008 23:38 |
|
Nasz portalowy Morfeusz będzie zachwycony, że jego ramiona swoją obecnością raczysz zaszczycić
|
que bonito seria tu mar si suspiera yo nadar
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Tomi
Użytkownik
|
| Dodane dnia 17-12-2008 00:20 |
|
KenG napisała:
Cytat: Nie lubię chłopców tylko czasem
Odetchnąłem z ulgą...
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
DamianMorfeusz
Użytkownik
|
| Dodane dnia 17-12-2008 01:07 |
|
Cytat: Rzepusia napisał/a:
Do zobaczenia w objęciach Morfeusza. Tam zawsze bezpiecznie możemy się spotkać 
Bezpiecznie, lecz zajęte
|
"Najlepszym sposobem na przepowiadanie przyszłości jest jej tworzenie" - Peter Drucker
"Co ważniejsze dla sukcesu: talent czy pracowitość?
A co ważniejsze w rowerze: przednie czy tylne koło?" - George Bernard Shaw
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
lilith
Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-02-2009 22:52 |
|
Cytat: KenG napisał/a:
Czasem po prostu trafiają się trudne egzemplarze, z którymi trzeba się poborykać. Zresztą w obu płciach jest tak samo.
Zgadzam się. Może to i puste, ale nie potrafię się przekonać do brzydkich ludzi. Nie wszyscy muszą być piękni. Ale ciężko jest nie mieć absolutnie nic ładnego.
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
TomaszObluda
Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-02-2009 22:55 |
|
Cytat: Zgadzam się. Może to i puste, ale nie potrafię się przekonać do brzydkich ludzi. Nie wszyscy muszą być piękni. Ale ciężko jest nie mieć absolutnie nic ładnego. Wcale nie puste. Szczere. Na szczęście brzydcy zawsze mogą się dorobić kasy, albo zostać artystami jak Toulouse-Lautrec i też mieć powodzenie u ładnych. Kobiet też się to tyczy, może jestem chory, ale mnie czasem kręci też umysł, nawet u brzydkich kobiet. Takie zboczenie
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Ita Mrozna
Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-02-2009 22:59 |
|
Pff. Ja wyglądam jak ćpun z lasu i się nie przejmuję. Szczytem elegancji jest dla mnie uczesanie włosów, by nie przypominały krzaka agrestu
|
| Jedyny świat, jaki istnieje, znajduje się za naszymi oczami.
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
lilith
Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-02-2009 23:00 |
|
| Piękny umysł- to też coś pięknego. Przy czym powinno się mieć też, znów odnosząc się tylko do aparycji, choć pół ładnego oka.
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
TomaszObluda
Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-02-2009 23:07 |
|
| Ehh wierz cie mi,że naprawdę może być cała masa podniecających rzeczy bardziej niż wygląd. A chyba tylko tego to się tyczy w stosunkach partnerskich, to znaczy do sfery seksualnej? No bo jeszcze dla czego partner ma być ładny? Aby się dobrze prezentował? Też prawda. Ale wracając do ważniejszej sfery seksualnego zainteresowania partnerem, to wygląd jest strasznie istotny,ale można go zastąpić innymi elementami, wymienionym przeze mnie umysłem ale nie tylko.
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Ita Mrozna
Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-02-2009 23:08 |
|
Cytat: Lidka napisał/a:
Cóż, ja jestem raczej estetką....
W sensie, że starasz się wyglądać ładnie, czy żeby nie straszyć ludzi na ulicy? Bo przede mną to nawet Świadkowie Jehowy uciekają
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 02-02-2009 22:34 |
|
jak byłam młoda i głupia to podobali mi się przystojni faceci (przystojni, rzecz względna, jak i uroda. rzecz gustu)
słowo WYGLĄD jest bardzo szerokim pojęciem i uroda nie jest tu jedynym atutatem i niekoniecznie na pierwszym miejscu. WYGLĄD to: schludność, sposób zachowania się, sposób poruszania się, wdzięk, takt, sposób wysławiania, sposób bycia na co dzień i w niecodziennych sytuacjach, uroda, sposób ubierania się itp itd.
uroda przemija, zresztą uroda to rzecz względna. jednemu podoba się to, co innemu się nie podoba. rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje.
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Ita Mrozna
Użytkownik
|
| Dodane dnia 02-02-2009 22:50 |
|
Cytat: Lidka napisał/a:
Nie oszukujcie innych i siebie samych-teksty typu"wygląd nie ważny ,ważniejszy rozum czy serce czy dusza itp" to tylko frazesy a ktoś kto się pod tym podpisuje znaczy, że chce się przypodobać . Ale wszystkie te osoby proszę o obejrzenie choćby w naszym portalu zdjęć i przeczytanie komentarzy pod nimi. Proszę SZCZEGÓLNIE te osoby, które napisały, że wygląd nic nie znaczy itp a komentarze ich właśnie, zupełnie to wykluczają!.
Tak więc po namyśle-bądzcie konsekwetne-/ni w tym co piszecie.OK?
Ja uważam, że wygląd jest ważny(choć nie najważniejszy oczywiście!).I nie ma co udawać , że tak nie jest.
Hehe. Ja mogę mówić, że wygląd się nie liczy, ja nie komentowałam żadnych zdjęć. Ale chyba zacznę. Potem też będę mówić, że wygląd się nie liczy.
Zrobię to dla idei i będę pękać z dumy 
PS: Zresztą, Portal Pisarski to nie fotka.pl, żeby jakieś zdjęcia komentować. To nudne.
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 02-02-2009 22:53 |
|
nigdy nie paplę trzy po trzy i bez przemyślenia. kropka.
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 02-02-2009 23:04 |
|
jedno z drugim nie ma nic wspólnego i jedno drugiego nie wyklucza.
zresztą trudno komuś powiedzieć, że jest brzydki, jeśli jest ładny 
temat tego wątki brzmi: Czy wygląd jest dla was najważniejszy? i raczej nie ma nic wspólnego z komentarzami pod zdjęciami.
|
|
|
|
| Do góry |
|