Autor |
RE: palarnia
|
vimba
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2009 00:35 |
|
Palę, lubię ale zaczynam myśleć, że można by przestać. Zobaczymy. Swoją drogą, że też Palarnię upodobało sobie tak liczne grono niepalących. Kręci was udowadnianie swojej moralnej wyższości, czy w skrytości ducha marzycie o dymku?
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
soczewica
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2009 07:30 |
|
Cytat: Lidka napisał/a:
A ja baran-pierwszy znak zodiaku!
pierwszy, nie pierwszy, ale odezwać się zawsze musi . znam, rozumiem, hehe, a miałam być rybką...
|
Między nami - piekło - kładka ma szerokość stopy. Gdy tylko jedno na nią wejdzie, spotkamy się na drugim brzegu i staniemy obok siebie. Jeśli obydwoje zechcemy bliskości, spotkamy się na środku kładki, z wyborem - przytulić się mocno, albo spaść osobno.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Hyper
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2009 09:59 |
|
Cytat: vimba napisał/a:
Palę, lubię ale zaczynam myśleć, że można by przestać. Zobaczymy. Swoją drogą, że też Palarnię upodobało sobie tak liczne grono niepalących. Kręci was udowadnianie swojej moralnej wyższości, czy w skrytości ducha marzycie o dymku?
Haha, słuszne spostrzeżenie Ja tam ciągnę jak mogę
|

RYBA rządzi, RYBA radzi, RYBA nigdy cię nie zdradzi!.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
soczewica
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2009 15:17 |
|
Cytat: Hyper napisał/a:
Haha, słuszne spostrzeżenie  Ja tam ciągnę jak mogę 
ja raczej zastanawiam się, ile osób jest w stanie przyznać, że nie może przestać. nie udowadniam moralnej wyższości - boję się nałogów, prawdopodobnie łatwo byłoby mi w nie wpaść, więc wolę unikać.
z tego samego powodu piję alkohol tylko okazjonalnie i unikam ludzi, którzy mogliby mnie wciągnąć w narkotyki.
|
Między nami - piekło - kładka ma szerokość stopy. Gdy tylko jedno na nią wejdzie, spotkamy się na drugim brzegu i staniemy obok siebie. Jeśli obydwoje zechcemy bliskości, spotkamy się na środku kładki, z wyborem - przytulić się mocno, albo spaść osobno.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
dwa_warkocze
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2009 17:21 |
|
Cytat: ja raczej zastanawiam się, ile osób jest w stanie przyznać, że nie może przestać.
Pewnie byłabym w stanie, gdybym się zaparła, ale jest to bardzo trudne (rzucanie palenia). Jak trudne, wiem z autopsji, bo dwa razy już rzucałam, w tym raz nie paliłam cały rok. rzucanie to masakra (tak było przynajmniej w moim przypadku) i kilka tygodni męczenia się, do nałogu wraca się łatwo i szybko.
|
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
soczewica
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2009 17:49 |
|
tego chciałabym właśnie uniknąć - dlatego nigdy nie próbowałam palić, bo - nie daj boże - jeszcze by mi się spodobało...
oczywiście - na chwilę obecną nie cierpię dymu, ale może plusy przeważyłyby minusy...
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Rebeliant
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2009 19:08 |
|
Moralna wyższość, nie rozumiem.
Mi po prostu nie smakuje palenie i tyle.
Za to kawę, w każdej postaci, w każdej ilości 
I jaka tu moralność
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
dwa_warkocze
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2009 20:31 |
|
Cytat: Podobno jedyną przyjemnością, która nie szkodzi jest sex...
Stosowany niewłaściwie też może zaszkodzić, i to tak, że skutki palenia przy skutkach seksu bez głowy to mały pikuś :)
|
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
ginger
Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2009 21:56 |
|
Aż strach oddychać Ale w końcu na coś umrzeć trzeba...
|
que bonito seria tu mar si suspiera yo nadar
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Usunięty
Gość
|
Dodane dnia 30-01-2009 23:33 |
|
dzisiaj do mnie podszedł starszy pan i powiedział: jak ci nie wstyd palić to dziadostwo, rzuć to świństwo, czemu w ogóle to palisz. odparłem, że mi smakuje, dopaliłem i wsiadłem do busa. tak czy siak jego atak pozostawił na moim sercu niezatarte blizny
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
soczewica
Użytkownik
|
Dodane dnia 31-01-2009 05:28 |
|
Cytat: ginger napisał/a:
Aż strach oddychać
aż strach jeść, pić cokolwiek, bo teraz tak na dobrą sprawę to wszystko zawiera pełną tablicę mendelejewa...
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
gabstone
Użytkownik
|
Dodane dnia 31-01-2009 09:13 |
|
Kiedy jeszcze paliłam, zdarzyło mi się stać w barowej kolejce do kasy, z paczką papierosów w ręce. Za mną stał starszy pan, który w pewnym momencie rzekł: "Nie szkoda płuc, nie czyta pani tych ostrzeżeń, co tam piszą (oczywiście- palenie szkodzi)". ja na to: "Czytam" i odwracając paczkę rzekłam:"Powoduje też raka prostaty, uważa pan, że mi to grozi?"
|
Polacy są zbyt inteligentni jak na swoje położenie geograficzne. Jarosław Iwaszkiewicz
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Deidre
Użytkownik
|
Dodane dnia 04-05-2009 10:03 |
|
Ja nie palę, ale a propo fajek - zauważyliście co pali Qentin w swoich filmach?
Fajki Apple - wymyślone przez niego xD
|
Go back to the caves with your Bible.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Edith
Użytkownik
|
Dodane dnia 05-05-2009 20:12 |
|
swego czasu paliłam, ale zrezygnowałam z palenia, myślę, że każdy może przestać, wszystko zależy od motywacji, za pierwszym razem mi się nie udało, ale za drugim już tak. Rebeliant, kawa naturalna bardzo zakwasza organizm, nie polecam dużych ilości.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
AnonimowyGrzybiarz
Użytkownik
|
Dodane dnia 05-05-2009 20:37 |
|
Nie paliłem, nie pale i nie zamierzam.
|
Blog
Facebook
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Usunięty
Gość
|
Dodane dnia 05-05-2009 22:26 |
|
Coś na temat :-)
http://www.youtube.com/watch?v=-NlUwlU06N8
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
wiewioorka
Użytkownik
|
Dodane dnia 04-10-2009 21:37 |
|
Ja zauważyłam, że palą ludzie bardziej namiętni, o gorącym temperamencie, a palacze lepiej całują i są lepsi w łóżku niż niepalący.
|
Adwokat po sprawie, panna po zabawie - diabła warci...
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
bassooner
Użytkownik
|
Dodane dnia 04-10-2009 21:38 |
|
cholera!!! zawsze to mówiłem!!!
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
wiewioorka
Użytkownik
|
Dodane dnia 04-10-2009 21:41 |
|
Sprawdzone empirycznie Nie wiem tylko, czy do kobiet to też się odnosi
|
Adwokat po sprawie, panna po zabawie - diabła warci...
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Sonia
Użytkownik
|
Dodane dnia 05-10-2009 10:19 |
|
NIE PAL
|
Słowa wpływają na ludzi, potrafią nawet zrujnować człowiekowi życie.
|
|
Do góry |
|