| Autor |
LB
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 10:55 |
|
Witam.
Trudno mnie określić jednoznacznie, ale na pewno jestem osobą, którą się lubi, albo nienawidzi. Kogo nie zapytacie w Necie, to otrzymacie inną odpowiedź.
Piszę lepiej lub gorzej od czasów liceum, czyli ponad 12 lat. Ale pierwszy utwój zadebiutował w Necie coś około roku 2002-go. Od tego czasu wprowadziłem wiele poprawek, dopisałem wstęp. Ale trzeciej części jeszcze nie skończyłem. Ostatnimi czasy zacząłem też fanfik w realiach anime. Nie mam ambicji zostać zawodowym pisarzem. Po prostu piszę i staram się to robić dobrze. A przynajmniej akceptowalnie.
Zainteresowania: informatyka, anime i manga, pisanie opowiadań i fanfików
Ulubione anime: Magic Knight Rayearth, Slayers, Shingetsutan Tsukihime, Elfen Lied, Ranma 1/2, My-HiME
Ulubione mangi: I''S, Magic Knight Rayearth, Ichigo 100%, Sailormoon, Ikki Tousen, Naruto
Znak zodiaku: ryba (w buddyjskim: owca z dominującym żywiołem drewna)
Ulubiona potrawa: barszcz ukraiński
Przyznaję, że jestem do tego portalu nieco uprzedzony z racji tego, że valdens jest tutaj modem, a nie jest tajemnicą, że się nie znosimy. Niemniej na forum nie planuję się zbytnio udzielać, więc nie powinno to mieć wielkiego znaczenia.
Zastrzegam, że jak żaden inny użytkownik for jestem cięty na moderatorów, jeśli nie przestrzegają oni własnego regulaminu. Nie zwykłem też siedzieć cicho jeśli ktoś się ze mnie naśmiewa (albo naśmiewa się niesłusznie z kogoś w mojej obecności). Z tego powodu mam na koncie niezłą kolekcję banów, zazwyczaj z dość humorystycznych powodów. Ostatnią ciekawostką jest zbanowanie mnie na Forum Arigato (za bycie lunarbirdem) zanim się zarejestrowałem. Dla wyjaśnienia dodam, że regulamin tamtego forum nie zezwala na prewencyjne bany 
Sprostowanie: kwestia bana na Arigato okazała się ostatecznie czyimś wymysłem. Czyim, tego nie wiem.
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
RE: LB
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 11:00 |
|
witaj!
widzę, że masz szacunek do netu i nawet zapisujesz go wielką literą.
Zainteresowania mam zupełnie inne ale na pewno są tu tacy, którzy dzielą Twoje pasje.
Cytat: Niemniej na forum nie planuję się zbytnio udzielać
zamieszczaj teksty, i żyj życiem portalowym. Valdensa da się lubić
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
ginger
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 11:02 |
|
Cóż za wstęp...
Witam Ciebie, życzę Ci powodzenia, zadomowienia się na PP, radości z pisania i mniej uprzedzeń
|
que bonito seria tu mar si suspiera yo nadar
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Asti
Użytkownik
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Miladora
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 11:23 |
|
Witaj LB serdecznie - chyba niezły oryginał z Ciebie, ale coś mi się widzi, że Ciebie da się lubić. W każdym razie ja lubię nietuzinkowych ludzi...
|
| Zawsze tkwi we mnie coś, co nie przestaje się uśmiechać (Romain Gary).
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
lina_91
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 12:19 |
|
Heh, nie wiem, jak się pogodzimy, bo ja Valdensa nawet lubię . Ale lubię też ludzi, którzy mają swoje zdanie i go bronią do ostatniej krwi . Więc chyba nie będzie źle.
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 12:20 |
|
Cytat: Cóż za wstęp...
Z wyliczenia banów zrezygnowałem, choć pewnych informacji można się doszukać w artykułach na LunarBird's Home Page 
Cytat: Widzę, że lubisz stawiać sprawy na ostrzu noża?
Czasami inaczej się nie da. Jestem internautą starej daty - na uderzenie pałką prewencyjnie odpowiadam serią z karabinu maszynowego Nie mam w zwyczaju czekać na to, aż mod mnie obroni. Poza tym ze sprawiedliwymi moderatorami, który bronią userów kiedy trzeba, a siedzą cicho, kiedy powinni siedzieć cicho jest jak potworem z Loch Ness. Podobno gdzieś istnieją, ale nikt jeszcze żadnego nie widział 
Moje nastawienie możnaby wyrazić parafrazą afgańskiego przysłowia, które widzę w sygnaturce jednego z forumowiczów:
"Jeżeli pierwszy lepszy człowiek traktuje cię jak konia, nie zwracaj na niego uwagi. Jeżeli drugi człowiek traktuje cię jak konia, poważnie się zastanów. Jeżeli trzeci człowiek traktuje cię jak konia, obróć się i przywal mu zadnimi kopytami - na drugi raz trzy razy się zastanowi zanim zaczepi konia" 
Cytat: chyba niezły oryginał z Ciebie, ale coś mi się widzi, że Ciebie da się lubić.
Mam swoje dobre strony. A poza tym nie mam zwyczaju czepiać się dla sportu. Jeśli jestem złośliwy, to zawsze jest konkretny powód. Valdens na innym forum miał między innymi okazję się przekonać, jak reaguję kiedy facet czepia się niesłusznie dziewczyny. 
PS: ze mną jest tak, jak powiedziała jedna z moich przyjaciółek. Jestem niemożliwie uparty, ale można mnie przekonać. Tylko jest ten pewien szczegół. Taki, że siłą, drwinami i tym podobnymi się mnie przekonać nie da
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Asti
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 12:30 |
|
Cytat: Jestem internautą starej daty - na uderzenie pałką prewencyjnie odpowiadam serią z karabinu maszynowego Nie mam w zwyczaju czekać na to, aż mod mnie obroni. Poza tym ze sprawiedliwymi moderatorami, który bronią userów kiedy trzeba, a siedzą cicho, kiedy powinni siedzieć cicho jest jak potworem z Loch Ness
Widzę że masz niezłe poczucie humoru A po co czekać na moda?
Wystarczy zignorować Ja wychodzę z założenia, że na nerwy trzeba sobie zasłużyć, nie warto tracić czasu i energii na większość nieprzyjemnych ludzi
|
Ludzie potrafią niekiedy posuwać się do takich oszustw.
Śpiewają nie swoje pieśni, nie wiedząc nawet, o czym one mówią.
Create your own reality
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Samuel Niemirowski
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 12:31 |
|
Nje martw się, też nie cierpię Valdensa... więcej napiszę Ci na PM... ^^
~
|
"Nie będę zmieniał świata ani Zachodu. Podążą one ku swoim celom tak jak spadająca gwiazda. Ja będę jednak pracował i zmieniał się".
E. Wiechert
www.prozafotografii.blox.pl
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Asti
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 12:34 |
|
Cytat: Nje martw się, też nie cierpię Valdensa...
I tak, w cieniu karczm, pośród stosów tajemnych liścików i mrocznych planów, tworzą się konszachty...
|
Create your own reality
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 12:38 |
|
A co, regulamin mi zabrania konszachtów i spisków przeciwko Valdensowi?
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Asti
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 12:41 |
|
Ależ nie, nikt tak nie mówi, to takie żartobliwe wtrącenie było, żeby atmosferkę zrobić
Choć, nie wszystko, czego nie zabrania regulamin, jest w porządku, prawda?
Mi by się osobiście nie chciało tracić czasu
|
Create your own reality
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
ginger
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 12:49 |
|
| Ech...
|
que bonito seria tu mar si suspiera yo nadar
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 12:51 |
|
Cytat: Ależ nie, nikt tak nie mówi, to takie żartobliwe wtrącenie było, żeby atmosferkę zrobić
No wiesz, moje stwierdzenie to było oczywiście śmiertelnie poważne - a ta emotka tak jakoś sam się przypadkiem do niego przylepiła...
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 13:02 |
|
łajzy z tych emotek, łażą i się same przylepiają.
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
valdens
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 13:22 |
|
Cieszę się, że jesteś I cieszę się, że Samuel się cieszy, bo już mi się go troszkę żal robiło a Twoja odsiecz (i te dwa nagie miecze) pewnie trochę go pokrzepią.
Podoba mi się, że jesteś szczery. To bardzo dobrze, bo ja też jestem, a całe zło, które światu wyrządzam, to po to, żeby ostatecznie wszystkim wyszło na dobre. Bo ja dobry jestem, gdzieś w głębi serduszka. A teraz będę mógł być bezlitośnie dobry.
|
| - Pływanie wyszczupla - powiedział wieloryb.
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Rebeliant
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 13:50 |
|
Widzę że kolega LB wszedł frontowymi drzwiami z wielkim hukiem 
Mam nadzieję, że w swojej twórczości też masz tyle energii.
Pozdrawiam
a tak na marginesie, wątek nazywa się "LB" na początku myślałem że chodzi o Limp Bizkit
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 13:56 |
|
He he, no to się ciekawe konfrontacje zapowiadają 
Acha, i jeszcze:
NARUTO RZĄDZI!!!
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
zapomin
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 14:08 |
|
| O boziu, myślałem ze Dragonballsi rządzą tylko u mnie w domu, na playstation syna. Dotarli aż tutaj?! Ratunkuuuuu!!!
|
|
|
|
| Do góry |
|