| Autor |
RE: LB
|
|
Henryk Borowiec
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-04-2009 01:03 |
|
No właśnie, nasze szczere zapasy słowne, Ktoś (odczytujący zachowania powierzchownie) porównał w sposób jedynie dla siebie dostępny.
Czyżby przemówiły przez Niego/Nią własne kompleksy..?
(jakiś nieudany start w wyborach samorządowych, albo cusik kole tego..?)
|
| ...słowa ulatują, pisma płoną...
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Hyper
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-04-2009 01:14 |
|
Nic z tych rzeczy, Heniu. Byłam ciekawa, czy sami siebie czytacie. Samozadowolenie odczułam, owszem, za co dziękuję. Co do powierzchownego zachowań odczytywania, to nie pod tym adresem. Poważne sprawy traktuje serio, w krotochwile wchodzę całą duszą. Niemniej jednak cieszę się, że dzięki mojemu wtrętowi znaleźliście dla siebie chwile wytchnienia i porozumienia 
Ps. Porównania nasuwają się na drodze skojarzeń, nie tylko w odniesieniu do własnych doświadczeń. Nie lubię pleść w kółko bez sensu tego samego, dlatego też nie interesują się polityką, ani innymi tego rodzaju "gadkami".
|

RYBA rządzi, RYBA radzi, RYBA nigdy cię nie zdradzi!.
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Henryk Borowiec
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-04-2009 01:24 |
|
Cytat: Hyper napisał/a:
Porównania nasuwają się na drodze skojarzeń (..) Nie lubię pleść w kółko bez sensu tego samego, dlatego też nie interesują się polityką, ani innymi tego rodzaju "gadkami".
Skoro "nie lubisz", to w jakim celu wnikasz?
Twe polityczne porównania mocno nietrafione - a jeśli nasze (moje - wszak tylko za siebie mogę mówić) dywagacje, potrafisz przyrównać jedynie do sfery polityki, to tylko może mi być Ciebie żal. Podobnie jak innych niedowidzących. 
A propos "drogi skojarzeń", to wiesz z czym Jasiowi (temu z dowcipów) wszystko się kojarzyło...?
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Hyper
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-04-2009 01:31 |
|
Zdaje się, że nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, więc tym bardziej nie będę wchodzić wgłąb tej dyskusji. Chciałam tylko zwrócić uwagę sposób prowadzenia przez was dysput, jakże zbieżny: "podobnie jak innych niedowidzących". Powiedz, co ma na celu napisanie takiego zdania? Próbę wciągnięcia do dyskusji, zaczepkę, obrażenie, czy przyświeca ci jeszcze inny cel? Z pustego i Salomon nie nalał. Jeżeli nie ma dziury, nie ma sensu jej szukać. Innymi słowy nie da rady dostrzec tego, czego nie ma
|

RYBA rządzi, RYBA radzi, RYBA nigdy cię nie zdradzi!.
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Henryk Borowiec
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-04-2009 01:37 |
|
Cytat: Hyper napisał/a:
"podobnie jak innych niedowidzących". Powiedz, co ma na celu napisanie takiego zdania? Próbę wciągnięcia do dyskusji, zaczepkę, obrażenie, czy przyświeca ci jeszcze inny cel?
Ma na celu zwrócenie uwagi na pobieżność oceny i wyciąganie z tejże wniosków. Ja, zanim odniosę się do jakiegoś tematu na forum, potrafię przeczytać kilka stron dyskusji wstecz, aby nie strzelić przysłowiowego "buraka".
Natomiast Ty, stukniesz parę linijek ostatniej wersji prawdy nie wnikając w temat i potem zdziwiona jesteś, jeśli pojawi się adekwatna odpowiedź...?
|
|
|
| Do góry |
|