| Autor |
RE: LB
|
SzalonaJulka
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 14:40 |
|
LB - myślałam, że to wątek o leżeniu bykiem ale cóż... witam Kolegę
|
nikt nie reklamował
szczęścia jak podpasek
jesteś tego warta
(ja)
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 14:42 |
|
ja również witam i życzę owocnej pracy 
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 15:53 |
|
Cytat: a tak na marginesie, wątek nazywa się "LB" na początku myślałem że chodzi o Limp Bizkit
Ten skrót ma dwa różne wytłumaczenia Ci, którzy mnie lubią, mówią, że to od mojego nicka, LunarBird. Natomiast ci, którym zalazłem za skórę utrzymują, że to skrót od Little Brain 
Cytat: m, a całe zło, które światu wyrządzam, to po to, żeby ostatecznie wszystkim wyszło na dobre. Bo ja dobry jestem, gdzieś w głębi serduszka.
Jak to śpiewał Wodecki: gdzieś jest, lecz nie wiadomo gdzie... 
Cytat: NARUTO RZĄDZI!!!
Signed ^^ Chociaż prywatnie uważam, że Negi Springfield pod wpływem zaklęcia Complexio też jest niezły 
Cytat: O boziu, myślałem ze Dragonballsi rządzą tylko u mnie w domu, na playstation syna. Dotarli aż tutaj?! Ratunkuuuuu!!!
Have no fear - LB is here! 
Poza tym przepraszam, akurat ja w znacznie większym stopniu jestem moonie niż DBillem (Dragon Ball illness) czy narutardem (naruto sick bastard) Zresztą moje preferencje jeśli chodzi o anime można sprawdzić, zaglądając na moj profil na MyAnimeList
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Henryk Borowiec
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 18:58 |
|
Cytat: rip LunarBird CLH napisał/a:
Ostatnią ciekawostką jest zbanowanie mnie na Forum Arigato (za bycie lunarbirdem) zanim się zarejestrowałem. Dla wyjaśnienia dodam, że regulamin tamtego forum nie zezwala na prewencyjne bany 
Dawno temu spotkało mnie coś podobnego na pewnym forum - na podstawie numeru IP zostałem rozpoznany jako wyjątkowo wredny szkodnik forumowy. Zaraz po zarejestrowaniu się, dostałem wiadomość od administracji, że: " nie z nami takie sztuczki - najpierw logujesz się z IP z Poznania, potem z Sopotu, a teraz z Legnicy, ale my cię znamy i znamy wszystkie twoje wybiegi, jak i numery IP".
Dodam, że korzystałem z neostrady, w której jak każdy wie IP są dynamiczne. Na forum tym pojawiłem się po raz pierwszy i ostatni.
|
| ...słowa ulatują, pisma płoną...
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 19:11 |
|
Niestety sprawa z Forum Arigato ma głębsze korzenie. Otóż znana na wielu forach ze skłonności do zamordyzmu i lamania wszelkich reguł adminka Wszechbiblii jest moderatorką Forum Arigato. Moje tajne źródła donoszą mi, że to właśnie ta pani postarała się o zabanowanie mnie po tym, jak mnie zabanowała na swoim forum. Nie zwróciła przy tym uwagi na fakt, że prewencyjny ban łamie regulamin Forum Arigato No bo przecież co jej jakiś tam regulamin, ona wielka moderatorka jest... XD
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 19:56 |
|
Cytat: Lb, dlaczego Ty chcesz od razu bana na dzień dobry? Jeszcze nie napsociłeś.
Nie chcę bana. Mówię o banie na Arigato.
Cytat: I co to znaczy, że IP jest dynamiczny?
Statyczny IP to taki, który się nie zmienia. Przy łączeniu się do Netu twój komputer dostaje adres IP. Dynamiczny IP jest losowany z pewnej puli. To znaczy, że za każdym razem dostajesz inny adres i nie można cię zidentyfikować na jego podstawie. Statyczny adres IP natomiast twój komp ma przydzielony na stałe i kiedy byś nie weszła na stronę, wejdziesz z tego samego adresu IP.
Jeśli masz statyczny IP, ban na IP uniemożliwia ci korzystanie ze strony. Jeśli masz dynamiczny, i tak następnym razem wejdziesz spod innego IP, omijając ban
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 19:58 |
|
Jak na faceta, który przedstawiając się od razu zastrzegł, że na forum nie ma zamiaru się zbytnio udzielać, to jesteś całkiem rozmowny
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 03-02-2009 20:03 |
|
Moje zainteresowanie zwykle ma charakter falowy. No, chyba, że dane forum przykuje moją uwagę na dłużej. dotychczas było jedno takie 
Jeśli kogoś interesuje, to szczegółowy opis perypetii związanych z banem na innym forum - Mirriel - znajdziecie TUTAJ
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Hyper
Użytkownik
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Vanillivi
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 23:33 |
|
Witaj Lunar BIrd
Też miałam swego czasu bana na mirriel - bo z dwudziestoma postami raczyłam zwrócić uwagę wielkiej pani Toroj, że realia historyczne nie zgadzają się w jej wiekopomnym fanficku.
Czytałam o Twoim przypadku, ja jako ateistka nie zgdzam się z Twoimi poglądami, ale to kwestia wiary, a banowanie za wypowiedzenie swojej opinii to gruba pzesada.
Niestety, na Mirriel akurat na każdego użytkownika patrzy się jak na potencjalnego trolla.
Dobrze, że już wyrosłam z fór o tej tematyce.
|
| http://www.cala-reszta-nocy.blogspot.com Mój blog o życiu, podróżach i pisaniu.
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
SzalonaJulka
Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-02-2009 23:53 |
|
LB - przeczytałam kilka Twoich wypowiedzi i ocen i nie da się ukryć, że jestem pod wrażeniem. Szczery z Ciebie człowiek (to komplement)
|
nikt nie reklamował
szczęścia jak podpasek
jesteś tego warta
(ja)
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
valdens
Użytkownik
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 04-02-2009 09:03 |
|
Cytat: Dobrze, że już wyrosłam z fór o tej tematyce
Z czego wyrosłaś, Vanillivi?
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
tentyp
Użytkownik
|
| Dodane dnia 04-02-2009 09:36 |
|
Persona non grata internetu
Witam
|
Zdzieram palce do krwi, kiedy wbijam je w marmur,
Knykcie lżą swój byt, kiedy żrą pył kwarcu,
Chrobot stawów na nowo definiuje dźwięk[...]
To jest napad na babel - niosę wiarę w tusz i papier'
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
ginger
Użytkownik
|
| Dodane dnia 04-02-2009 11:33 |
|
Cytat: valdens napisał/a:
Mam wrażenie, że mnie by stamtąd wywalili w przeciągu kilku godzin.  Hm, a może wykonam teścik 
Ja nie mam wrażenia, ja jestem prawie pewna, że tak by się stało...
|
que bonito seria tu mar si suspiera yo nadar
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 04-02-2009 22:44 |
|
Ja jestem zupełnie pewny 
BTW: przed chwilką do poczekalni poleciał mój pierwszy tekst - zerowy epek ReWorld. Trochę mi to zajęło, bo chociaż tekst publikowałem już w wielu miejscach, a nawet sam valdens zdołał juz pokręcić na niego nosem, to po drodze robiłem poprawki
|
|
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
gabstone
Użytkownik
|
| Dodane dnia 04-02-2009 22:47 |
|
Oj, wyleciałby, ani chybi. A Valdens dobry chłopak , kreci nosem, ale dobry tekst rozpozna na milę
|
| Polacy są zbyt inteligentni jak na swoje położenie geograficzne. Jarosław Iwaszkiewicz
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
Vanillivi
Użytkownik
|
| Dodane dnia 04-02-2009 23:08 |
|
Cytat: al_qubain napisał/a:
Cytat: Dobrze, że już wyrosłam z fór o tej tematyce
Z czego wyrosłaś, Vanillivi? 
Szczerze mówiąc nie miałam pojęcia, jak to się odmienia.
|
| http://www.cala-reszta-nocy.blogspot.com Mój blog o życiu, podróżach i pisaniu.
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
tentyp
Użytkownik
|
| Dodane dnia 05-02-2009 08:30 |
|
z for
|
Zdzieram palce do krwi, kiedy wbijam je w marmur,
Knykcie lżą swój byt, kiedy żrą pył kwarcu,
Chrobot stawów na nowo definiuje dźwięk[...]
To jest napad na babel - niosę wiarę w tusz i papier'
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
Usunięty
Gość
|
| Dodane dnia 27-03-2009 01:26 |
|
Złosliwi określą zapewne ten post wydarzeniem stulecia - Lunar przyznaje się do pomyłki><
Cóż, cofam to, co powiedziałem na temat Agit. Źle ją oceniłem. Pozwoliłem, żeby emocje wpłynęły na moją ocenę, popełniłem kilka błędów i później samo już poszło. Ostatnio poczyniłem kroki w celu przeproszenia jej za wyrządzone krzywdy. Przyznaję, cała sprawa jest moją jedną wielką wpadką. Agit ma prawo mieć do mnie urazę, mam jednak nadzieję, że więcej nieporozumień między nami nie będzie, choć przyznaję, powstały one wyłącznie z mojej własnej winy.
|
|
|
|
| Do góry |
|