| Autor |
RE: Witam
|
jakub
Użytkownik
|
| Dodane dnia 12-04-2009 12:16 |
|
w tym cytacie z podpisu coś jest rzeczywiście muszę się zgodzić że jak się gra to odczuwa się jeszcze bardziej znaczenie muzyki 
a jaka gitara? Klasyk, akustyk, elektryk, może bas?
|
| "Ludzie na całym świecie uwielbiają okazje. Każdy chciałby dostać coś za nic, nawet jeśli przyszłoby mu zapłacić za to wszystkim" - Stephen King
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
PjetePP
Użytkownik
|
| Dodane dnia 12-04-2009 19:32 |
|
Mam klasyko-akustyka byle jakiego ale grać uczę się oraz elektryka, ale nie mam do niego pieca. Mam zamiar kupić se w te wakacje albo porządnego akustyka takiego mniam albo jakiś tani TunePort do elektrycznej
|
"Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
jakub
Użytkownik
|
| Dodane dnia 12-04-2009 19:37 |
|
to ci życzę powodzenia w nauce i grze, ja grałem półtora roku na basie i po jakimś czasie przestałem (3 miesiące temu) z braku czasu i motywacji więc nie zrób tego błędu co ja
|
| "Ludzie na całym świecie uwielbiają okazje. Każdy chciałby dostać coś za nic, nawet jeśli przyszłoby mu zapłacić za to wszystkim" - Stephen King
|
|
| Do góry |
|
|
| Autor |
|
|
PjetePP
Użytkownik
|
| Dodane dnia 12-04-2009 19:43 |
|
Hehe, dzięki, na razie się trzymam dobrze
|
"Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
|
|
| Do góry |
|