Samotność w sieci
Portal Pisarski » Inwencja Twórcza » Dyskusje Twórcze
  • Strona:
  • «
  • 1
  • 2
Autor
RE: Samotność w sieci
JaneE Użytkownik
Dodane dnia 11-08-2009 20:17
Lubię rozmawiać, nie ma znaczenia czy wirtualnie czy w "realu".
Znalazłam fajnie miejsce i fajnych ludzi i choć zadamawiam się powolutku, myślę że pozostanę na dłużej.

( Szczerza mówiąc, przez pewien czas miałam tu drobny kompleks wieku, ale kryzys 30-ki już mi minął :lol: )

Nie zaprzeczę, że istotne jest dla mnie poznanie opinii również o tym co piszę :)
Oswajam rzeczy pisząc o nich.
Do góry
Numer GG
Autor
Daniel Madej Użytkownik
Dlaczego jestem na tym portalu?
Przede wszystkim to miejsce gdzie konfrontuję swoją twórczość z oczekiwaniami czytelników (bezcenne, ponieważ PP to portal z najbardziej pomocnymi i potrafiącymi udzielać merytorycznych rad ludźmi na jaki do tej pory trafiłem). Idąc tym tropem mam również partnerów do rozmowy na pewnym poziomie. Potrzeba akceptacji, dyskusji pozbawionej stereotypowego myślenia też znajduję tu zaspokojenie. Przyznam, że w sieci łatwiej wyjść do ludzi z tym co się napisało, wszak często choć marne to jednak w pewien sposób intymne twory. Wydaje mi się jednak, że w moim życiu przekłada to się na real, widząc swój postęp można nabrać pewności siebie. Poza wszystkim lektura prac innych użytkowników również niejednokrotnie skłaniała mnie do nowych refleksji, nawet zmian.
Do góry
Autor
Edith Użytkownik
jestem tu by poczytać, porozmawiać i wymienić poglądami, nie ukrywam ze jest to troche zlodziej czasu. Jest fajnie ale myśle o skroceniu swojego czasu w sieci:)
Życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia, potem się go nie docenia, w końcu kojarzy się, ze to nie był prezent a tylko pożyczka i pragnie się na nie zasłużyć.
Do góry
Autor
bury_wilk Użytkownik
Dodane dnia 11-08-2009 22:30
ja ciągle staram się ograniczać czas w sieci... i ciągle mi się nie udaje...
black number one
Do góry
Numer GG
Autor
gabstone Użytkownik
Dodane dnia 12-08-2009 08:27
A fajnym pomysłem jest zrobić sobie dzień bez internetu... To daje dystans...
Polacy są zbyt inteligentni jak na swoje położenie geograficzne. Jarosław Iwaszkiewicz
Do góry
Numer GG
  • Strona:
  • «
  • 1
  • 2
  • Skocz do forum:
Polecane
ShoutBox
  • Wiktor Orzel
  • 09/02/2026 15:02
  • Zbyszku, o jakie nakładki chodzi? Podeślesz na maila redakcyjnego screeny?
  • gertruda burgund
  • 06/02/2026 18:48
  • szkoda że MALOWANIE SŁOWEM to tylko pięć tekstów... :( może jeszcze do 7.02 ktoś się zmobilizuje?
  • Zbigniew Szczypek
  • 04/02/2026 16:19
  • Czy te nowe nakładki/skórki na stronie są konieczne? przeszkadzają w normalnym korzystaniu ze strony PP? Może na stałe z boku, dla zainteresowanych? A nie nachalnie
  • Zbigniew Szczypek
  • 04/02/2026 16:16
  • Trochę mnie z Wami nie było - serdecznie pozdrawiam!
  • Darcon
  • 04/02/2026 15:20
  • Dla zainteresowanych edytowałem swój wpis w wątku UTWORY konkursu Malowanie słowem.
  • Darcon
  • 09/01/2026 08:00
  • Mamy to. :) Pierwszy utwór konkursu "Malowania słowem" dostępny na stronie głównej. EDIT. Mamy już dwa utwory :)
  • Redakcja
  • 07/01/2026 13:49
  • Wszystkiego dobrego Wszystkim Portalowiczom!
  • Kushi
  • 04/01/2026 21:22
  • Wszystkiego najlepszego w Nowym 2026 roku dla całego Portalu Pisarskiego <3 :)
  • JOLA S.
  • 01/01/2026 21:17
  • Dobry wieczór w Nowym 2026 Roku. Dawno mnie tu nie było. Piękne wspomnienia były silniejsze. Do siego dla wszystkich i do usłyszenia.
  • Janusz Rosek
  • 01/01/2026 11:11
  • Szczęśliwego Nowego Roku 2026 i spełniania marzeń.