Autor |
RE: Ja też! Ja też!
|
waikhru
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-06-2009 12:50 |
|
Witam Cóż za entuzjazm - mam nadzieję, że równie żywiołowo będziesz publikował i komentował, bo każdy komentator jest na wagę złota tutaj
|
"Bo dla mnie Bóg to nie przypadek, nie los i nie czas. Dla mnie Bóg to tylko myśl. Moja myśl."
"Opowiedzieć wodę przez opis pustyni, opowiedzieć chleb przez opis głodu, opowiedzieć miłość przez opis samotności..."
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
voice
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-06-2009 13:07 |
|
Ohayo!
~
Życzę miłego pobytu
|
...Mad Tea Party...
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
botaurus
Użytkownik
|
|
W porządku, w porządku - się postaram.
A co do komentowania - się wkręcę, to zdejmę kaganiec, nie martw się
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Elwira
Użytkownik
|
|
I ja witam
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
botaurus
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-06-2009 14:18 |
|
Już się z pośladkami sadowię u komentarzy. Całkiem wygodnie. Nawet jest co w poezji czytać.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
waikhru
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-06-2009 14:20 |
|
A czy w prozie również będziesz sadowił swoje pośladki?
|
"Bo dla mnie Bóg to nie przypadek, nie los i nie czas. Dla mnie Bóg to tylko myśl. Moja myśl."
"Opowiedzieć wodę przez opis pustyni, opowiedzieć chleb przez opis głodu, opowiedzieć miłość przez opis samotności..."
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
botaurus
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-06-2009 14:30 |
|
Nie. Tam wejdę z butami. Tylko z kolejki się wydostanę, zobaczę siebie tu i będę taki pewny, taki zadufany i taki bluźnierczy, że wszyscy będą szeptali "ależ bebe ten bączek!". I to z przekąsem!
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
waikhru
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-06-2009 14:36 |
|
Czekamy na Twoje buty z niecierpliwością
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
botaurus
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-06-2009 15:00 |
|
Wiem, że poety to wrażliwe kreatury, ale żeby tak szybko się ktoś zdążył na mnie pogniewać? :(
Gdybym ja choć pijany był, albo najedzony, chociaż bym się pokłócił. Ach! Tu nawet nie wypada. Nawet z sił obecnością :(
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
jakub
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-06-2009 15:01 |
|
powiem cześć, baw się dobrze
|
"Ludzie na całym świecie uwielbiają okazje. Każdy chciałby dostać coś za nic, nawet jeśli przyszłoby mu zapłacić za to wszystkim" - Stephen King
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
waikhru
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-06-2009 15:38 |
|
Pewnie się narażę, ale w poezji często dochodzi do sprzeczek w komentarzach: brak luzu? dystansu? pokory? Warto jednak przymknąć na to oko i tłumaczyć złą pogodą i niskim ciśnieniem
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
MarioPierro
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-06-2009 16:37 |
|
Cytat: botaurus napisał/a:
Cytat: Proza czy poezja?
Muszę się ograniczać?
Jak na razie wysłałem tu tekst jeden. Taki Mały.
Dodałem do Prozy Poetyckiej (uprzedziłem pytanie?).
- tylko czeka w kolejce.
O, kolejny "poeta prozy"! (U mnie to jest komplement ) Też nie lubię się ograniczać, choć samej poezji jako takiej nie tworzę, bo... Szkoda gadać Na razie sprawdzam się w różnych działach prozy, starając się używać w miarę metaforycznego języka. Tak czy owak, każdego potencjalnego konkurenta powitam serdecznie i chętnie zobaczę, co natworzył A zatem witaj, botaurusie!
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
botaurus
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-06-2009 11:52 |
|
Ha! Mój Mały tekst wydostał się z kolejki. Tych, którzy czekali, zapraszam. To będzie (tak jakby) zakończenie mojego przywitania.
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
MarioPierro
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-06-2009 22:23 |
|
HA, to ładnie się z nami witasz, od razu pokazując język...
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
botaurus
Użytkownik
|
Dodane dnia 10-02-2012 11:36 |
|
Ha! Dwa leciszcza ze średniowymiarowym kawałkiem mnie tu nie było i co teraz. Administratorzy użytkownikami, bywalcy - czasemodwiedzającymi. Trza mi więc się jeszcze raz przywitać, skoro postanowiłem się zautorecyklingować w zupełnie nowym środowisku.
Pierwszy post tego tematu zbytnio nie uległ zmianie poza tym, że trochę tak. Nadal gówniarz, nadal łączę i nadal coś tam coś tam.
Może znowu będzie, jak winno być?
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Elwira
Użytkownik
|
Dodane dnia 10-02-2012 13:38 |
|
Tia... To ten pan od pięknej prozy poetyckiej. Nie można go zapomnieć
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
botaurus
Użytkownik
|
Dodane dnia 10-02-2012 21:16 |
|
Elwiro! Niemożebne! Ktoś mnie pamięta! Jesteś kimś! I to tak dwuznacznie, bo i zazieleniłaś się odrobinę w ten czas.
|
|
|
Do góry |
|