Autor |
RE: Ciągi słowne :)
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 09:09 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie
|
Jestem kudłata, łaciata i piegata, lecz koło pióra równo mi to lata
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 09:17 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby
|
Nie byłem poetą.
Ta świadomość nie przyniosła ulgi, tylko wściekłość, że prawa ewolucji mogły wyposażyć jeden i ten sam umysł w taką wrażliwość i taką nieudolność.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
labedz
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 09:30 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę
|
Wolał umrzeć, niż dać się zabić.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Wasinka
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 09:56 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
labedz
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 11:30 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 12:01 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska irytująco
|
Nie byłem poetą.
Ta świadomość nie przyniosła ulgi, tylko wściekłość, że prawa ewolucji mogły wyposażyć jeden i ten sam umysł w taką wrażliwość i taką nieudolność.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
gabstone
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 12:45 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska irytująco ryjącego
|
Polacy są zbyt inteligentni jak na swoje położenie geograficzne. Jarosław Iwaszkiewicz
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 12:49 |
|
gabstone - wyraz powinien zaczynać się na drugą literę ostatniego słowa...
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Kaero
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 20:05 |
|
to pozostaje tylko jedno... Podoba mnie się ten abażur brzuchaty
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti
|
A ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
labedz
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 20:07 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
zawsze
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 20:08 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym
|
Jestem wciąż niejasna, niesyta. - A. Osiecka
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
labedz
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 20:09 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Kaero
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 20:14 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
swistakos
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 20:46 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię
|
A życie jak pijany zając mknie zygzakiem do przodu.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 21:17 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
WholeTruth
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 21:20 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie
|
Nie byłem poetą.
J. Fowles
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 21:44 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Iwo Bracki
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 21:50 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę
|
Twoja "czarna dusza," to twój problem. Ja po prostu nie lubię poniedziałków.
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
akacjowa agnes
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 22:01 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie
|
|
|
Do góry |
|
|
Autor |
|
Kaero
Użytkownik
|
Dodane dnia 21-01-2014 22:05 |
|
Gdybym dłonią łaskotał abażur brzuchaty, roztrącając okalające krotochwilne roztocza owym własnoręcznym, łzawym zamachem, ambaras momentalnie obłapiłby łechtaczkę elokwentnego lizuska, irytująco ryjącego yeti, energicznie nuciłbym urzekającą, rzewną elegię, lekkomyślnie, euforycznie uwodząc wdówkę, dziwacznie zmuskulinizowaną
|
|
|
Do góry |
|