Amatorska książka - przygody bohaterów z gry komputerowej
Autor
Amatorska książka - przygody bohaterów z gry komputerowej
Mat1K Użytkownik
Witam,
Od małego uwielbiam grać w gry. Na początku były to proste wyścigówki czy inne tego typu. Potem w wieku nastoletnim przerosło się to w tytuły które posiadają dosyć rozwiniętą fabułę. Po kilku latach moim największym marzeniem było pisanie scenariuszy/historii do gier, aż do teraz. W chwili wolnej od pracy grałem w trylogię Mass Effect. Gra mnie tak bardzo wciągnęła, że aż postanowiłem zacząć pisać krótką kontynuację przygód bohaterów. Moje pytanie jest takie, czy mam skupić się na napisaniu całej książki, następnie na promowaniu jej, czy lepiej pisać kawałkami i wstawiać po jednym rozdziale na np. założonego przeze mnie bloga? Z góry dziękuje za odpowiedzi, sam nie jestem do końca pewny czy mi się uda coś sensownego napisać, ale mam ogromną chęć spróbowania.
Do góry
  • Skocz do forum:
Polecane
ShoutBox
  • Darcon
  • 13/11/2025 08:17
  • Połowa miejsc w konkursie zajęta. :) Dłużej nie zwlekajcie. ;)
  • Darcon
  • 11/11/2025 08:16
  • Ubywają kolejni artyści, jest jeszcze szeroki wybór, więc nie zwlekajcie. Konkurs czeka. :) Pozdrawiam.
  • Kushi
  • 07/11/2025 20:05
  • Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich :):)
  • Miladora
  • 06/11/2025 17:18
  • Witaj, Bereniko, po baaaardzo długiej nieobecności. Miło Cię znowu zobaczyć. :)
  • Berenika
  • 06/11/2025 17:17
  • Jak miło tu zajrzeć po długim czasie :D
  • Darcon
  • 03/11/2025 21:16
  • UWAGA, Drodzy Użytkownicy! Po 3 latach powraca konkurs MALOWANIE SŁOWEM! W tym roku małe zmiany aby lepiej zintegrować naszą społeczność. Oczekujcie newsa i pamiętajcie - kto pierwszy wybór ma lepszy.
  • valeria
  • 30/10/2025 18:10
  • Nikt nie komentuje moich wiersz!:) pozdrawiam logujących się:)
  • Berele
  • 20/10/2025 07:56
  • teraz to nie mam niczego do dodania hihi